Reporterul Vocea Timișului insultat și înjurat ca la ușa cortului de ”plimbăreții” instigați de Maria Grapini FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Dacă duminică, 10 august 2014, Parcul Rozelor din Timișoara a fost ”animat” cu circa 100 de pensionari ”mobilizați” de Maria Grapini pentru a se ”plimba” în asentiment cu angajații Antena 3, luni, în timpul celei de-a doua zile de ”protest”, căci în fond despre asta este vorba, ”plimbăreții” s-au „rărit” dramatic, însă aceștia au devenit extrem de agresivi, la ”îndemnul” Mariei Grapini.

Fosta ”olimpică la limba română”,  devenită peste noapte ministru și mai apoi europarlamentar își permite să ”mobilizeze” timișorenii pentru a protesta pentru… nici ei nu știu motivul! Așa cum vă informam cu câteva ore în urmă, Grapini a lansat un apel către timișoreni să susțină ”lupta împotriva răului” plimbându-se prin Parcul Rozelor.

Conform spuselor celor nu mai mult de 30 de pensionari adunați în această seară în Parcul Rozelor, ei susțin cu tărie ”libertatea presei”, două cuvinte despre care, urmărind înregistrarea de mai jos veți afla că nu au nici o însemnătate pentru ei.

Cei trei jurnaliști care și-au pierdut timpul asistând la circul Mariei Grapini alături de ceilalți câțiva pensionari, au fost batjocoriți, umiliți, înjurați și înjosiți în ultimul hal, deși nici unul nu reprezintă presa ”centrală”, și, deci, nu poate fi acuzat de faptul că ține partea nici lui Voiculescu, nici lui Băsescu și nici lui Ponta. Ba chiar mai mult de atât, Maria Grapini s-a crezut organ de control și a încercat să ”legitimeze” reporterul Vocea Timișului, instingându-i pe ceilalți ”plimbăreți” la exprimări care mai de care  ”de calitate”, una dintre femei aruncând în direcția celorlalți doi jurnaliști cu apa pe care tot Grapini le-a oferit-o pentru hidratare. ”Jeguri”, ”javre”, ”șpăgari”, ”proști” sau ”slugi” sunt numai câteva apelative cu care pensionarii, extrem de bine educați, s-au adresat jurnaliștilor timișoreni.

„Doamna” Gabi Simionescu, care a aruncat cu apă pe colegii noștrii, a fost funcționar public în cadrul Primăriei Timișoara, la ”Taxe și impozite”! (actual pensionară)

”Dacă vreau fac și striptease!” striga o femeie trecută bine de prima tinerețe, însă cuvintele sunt de prisos, înregistrarea video de mai jos vorbește de la sine!

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Z6IMlq7k7-g&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Articole asemănătoare

Atracții turistice din Timișoara pentru toamna aceasta

Nu mai este un secret că orașul Timișoara este...

Angajați de la Salubritate, înjurați ca la ușa cortului de către locatarul unui bloc!

In plină pandemie cu coronavirus, oamenii au devenit mai...

Posta Romana linisteste pensionarii: Pensiile vin intre 10 si 20 ianuarie 2020

Compania Naţională Poşta Română informează că, în această lună,...

A injurat politistii locali si i-a amenintat, la Timisoara. Are de plată AMENZI de 1.500 de lei

Adresarea de injurii și refuzul de legitimare polițiștilor locali...

Medicamente compensate cu 90% pentru pensionarii din Timiş! Condiţiile impuse de lege

Veşti bune pentru un număr ridicat de pensionari din...

Din aceeași categorie

Categorii Populare