Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Reporterul Vocea Timișului insultat și înjurat ca la ușa cortului de ”plimbăreții” instigați de Maria Grapini FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
19.7 ° C
20.1 °
17.1 °
79 %
3.6kmh
0 %
mar
26 °
mie
26 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
18 °

Dacă duminică, 10 august 2014, Parcul Rozelor din Timișoara a fost ”animat” cu circa 100 de pensionari ”mobilizați” de Maria Grapini pentru a se ”plimba” în asentiment cu angajații Antena 3, luni, în timpul celei de-a doua zile de ”protest”, căci în fond despre asta este vorba, ”plimbăreții” s-au „rărit” dramatic, însă aceștia au devenit extrem de agresivi, la ”îndemnul” Mariei Grapini.

Fosta ”olimpică la limba română”,  devenită peste noapte ministru și mai apoi europarlamentar își permite să ”mobilizeze” timișorenii pentru a protesta pentru… nici ei nu știu motivul! Așa cum vă informam cu câteva ore în urmă, Grapini a lansat un apel către timișoreni să susțină ”lupta împotriva răului” plimbându-se prin Parcul Rozelor.

Conform spuselor celor nu mai mult de 30 de pensionari adunați în această seară în Parcul Rozelor, ei susțin cu tărie ”libertatea presei”, două cuvinte despre care, urmărind înregistrarea de mai jos veți afla că nu au nici o însemnătate pentru ei.

Cei trei jurnaliști care și-au pierdut timpul asistând la circul Mariei Grapini alături de ceilalți câțiva pensionari, au fost batjocoriți, umiliți, înjurați și înjosiți în ultimul hal, deși nici unul nu reprezintă presa ”centrală”, și, deci, nu poate fi acuzat de faptul că ține partea nici lui Voiculescu, nici lui Băsescu și nici lui Ponta. Ba chiar mai mult de atât, Maria Grapini s-a crezut organ de control și a încercat să ”legitimeze” reporterul Vocea Timișului, instingându-i pe ceilalți ”plimbăreți” la exprimări care mai de care  ”de calitate”, una dintre femei aruncând în direcția celorlalți doi jurnaliști cu apa pe care tot Grapini le-a oferit-o pentru hidratare. ”Jeguri”, ”javre”, ”șpăgari”, ”proști” sau ”slugi” sunt numai câteva apelative cu care pensionarii, extrem de bine educați, s-au adresat jurnaliștilor timișoreni.

„Doamna” Gabi Simionescu, care a aruncat cu apă pe colegii noștrii, a fost funcționar public în cadrul Primăriei Timișoara, la ”Taxe și impozite”! (actual pensionară)

”Dacă vreau fac și striptease!” striga o femeie trecută bine de prima tinerețe, însă cuvintele sunt de prisos, înregistrarea video de mai jos vorbește de la sine!

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Z6IMlq7k7-g&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare