Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Campionul național Dani Corbeanu, pregătit pentru următorul meci internațional. Lupta are loc duminică, în Elveția

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
A mai rămas puțin timp până la următorul meci pe care-l va susține Daniel Corbeanu în afara granițelor țării. Acesta va lupta împotriva unui sportiv cvasi-necunoscut, care se numește Valon Emini. Elvețianul, care are puțin peste 70 de kilograme, are de partea lui înălțimea, net superioară lui Daniel Corbeanu, însă timișoreanul nu se sperie.

”Vineri dimineață plecăm în Elveția și tot vineri, după-amiază, va avea loc cântarul oficial pentru categoria 72,5 kilograme. Nu voi avea probleme pentru că eu am acum 72 de kilograme, fiind încă de acum sub categorie. Adversarul meu va fi Valon Emini, un elvețian foarte înalt, bine pregătit din câte am vazut alături de maestrul Miki Viel. Și eu sunt foarte bine pregătit și mă simt în formă. Pot să câștig meciul ăsta. Plec cu capul sus și mă voi întoarce la fel!” a spus Corbeanu extrem de încrezător în forțele proprii.

Chiar dacă adversarul nu va fi unul facil, Daniel e convins că poate veni acasă cu ”zestrea” îmbunătățită. ”Înălțimea lui poate fi un dezavantaj, dar și un avantaj pentru mine, depinde de felul cum voi reuși să gestionez acest lucru. Trebuie să stau foarte aproape de el, să-l presez, iar dacă voi reuși asta am să-l pot lovi mai tare. Îndrăznesc să dau un pronostic și să spun că cel târziu în repriza a treia îl pun la podea. Vreau să obțin knock-out-ul, însă nici dacă pierd acest meci nu e o dramă prea mare”, a măsturisit Daniel pentru Vocea Timișului.

Legat de tactica pe care o va adopta, Corbeanu respinge categoric stilul de luptă făcut celbru la noi în țară de Cătălin Moroșanu, explicând cum va aborda partida cu cel poreclit ”Pitbulull”. ”Stilul Moroșanu e un stil unic, numai el poate lupta astfel, voi începe frumos, calculat, să văd unde lovește, cum îi place să lovească și mai ales unde este fragil. Voi lupta ca de obicei, la început mai ușor, pentru ca mai apoi să forțez tot mai tare. În fiecare repriză vreau să cresc ritmul” a spus sportivul.

Vezi mai jos clipul cu interviul cu Daniel Corbeanu și antrenorul său, Miki Viel, poate unul dintre cele mai interesante acordate de cei doi, de când colaborează.

Rămâneți alături de Vocea Timișului pentru a afla deznodământul meciului dintre Daniel Corbeanu și Valon Emini.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore