Şoferul unui Matiz ce se deplasa spre Timişoara, pe fondul vitezei excesive şi inexplicabil a ajuns pe contra sens, unde a acroşat un Opel Zafira, ce circula regulamentar spre Lugoj. Nici Poliţiştii aflaţi la locul accidentului şi nici şoferul autoturismului Opel nu îşi explică ce s-a întâmplat.
În urma impactului şoferul Matizului, care a produs accidentul s-a răsturnat cu maşina la aproximativ 50 de metrii de la locul producerii impactului, cu roţile în sus, fiind nevoie de intervenţia Pompierilor de la Descarcerare pentru scoaterea acestuia din maşină. Ulterior a fost preluat de ambulanţă şi dus la spital, unde medicii au constatat că a fost un norocos şi a suferit doar răni uşoare.
Marea problemă este, că în Timişoara au apărut tot mai mulţi şoferi inconştienţi, care nu respectă regulile de circulaţie şi pun viaţa altor participanţi la trafic în pericol. Şoferul autoturismului Opel se poate considera un om norocos, că astăzi un şofer de doar 22 de ani, inconştient, putea să-i curme viaţa.