Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTimişoreanul Dan Negru l-a făcut "prost" şi "nebun" pe Radu Banciu, în...

Timişoreanul Dan Negru l-a făcut „prost” şi „nebun” pe Radu Banciu, în public

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Un prezentator de la o televizune de ştiri din România a spus că „moldovenii de peste Prut sunt nişte lături şi curve în toate domeniile”. E mai bine să taci şi să fii luat drept prost decât să vorbeşti şi să confirmi că eşti!” a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook, după ce Radu Banciu, moderator B1 Tv (care nu este o televiziune de ştiri) a spus în urmă cu câteva seri, în stilu-i şi limbajul caracteristic că: „În general, Moldova este exact ca ţiganul român care stă cu mâna întinsă pe Champs-Élysées (…) Asta este Moldova. Un ţăran sau un ţigan, după cum vreţi, care n-a făcut altceva decât să cerşească pe lângă România de când îi ştim noi”. Prezentatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” a explicat apoi şi mai amănunţit ceea ce a vrut să exprime iniţial: „Am explicat şi cu toţi nătărăii ăia care veneau studenţi din Republica Moldova, unu nu reuşea să treacă clasa, da? Zeci, erau bursieri pe banii statului român, primiţi în braţe, toate curvele alea ale lor care rămâneau gravide în primul semestru şi aşa mai departe. O ruşine de oameni! Da?” a conchis Banciu pe această temă.

Dan Negru a revenit apoi cu o nouă postare, chiar în această dimineaţă. Moderatorul a scris pe Facebook: „Cel care i-a făcut pe basarabeni lături şi curve n-are nicio vină. Mulţi fac orice să devină cunoscuţi în breasla asta, sunt fufe care ar face orice pentru un minut de glorie sau nebuni care s-ar da în stambă pentru un minut de audienţă. Butoaiele goale fac cea mai mare gălăgie… Problema e la autoritatea care trebuie să păzească publicul de dileala celor care caută faima cu orice preţ. C.N.A.-ul a dat o amendă de 10.000 de lei, adică 2.000 de euro, bani de ţigări pentru orice televiziune. În America, Howard Stern a devenit celebru prin limbajul licenţios, cu aluzii sexuale. După un cuantum de 2,5 mil de dolari, F.C.C. (C.N.A.-ul lor) i-a obligat pe angajatorii lui Stern să-i rezilieze contractul. Acolo se amendează fiecare expresie indecentă în parte. În 2004 Stern a trecut la un radio care emite pe satelit şi care nu mai intra sub reglementările F.C.C.. Şi totuşi Howard Stern e un megastar american… Vă propun un exerciţiu: un moderator american spune la televizor: „evreii sunt nişte lături şi nişte curve”…” scrie Negru în cea mai recentă postare, pe Facebook.

1 COMENTARIU

 1. Dane….
  sunt banatean si imi pare rau sa te jignesc ….dar…..inainte de a te baga in seama…gandeste,puiule !
  in afara de faptul ca UNEORI trece dincolo de linia rosie,care inseamna in gazetarie jignire,Radu Banciu este un tip realist ! si vede lucrurile asa cum SUNT ele de fapt !
  si se exprima asa cum noi TOTI o facem,in particular sau in public !
  dar per total toti trebuie sa-i dam dreptate !
  dar,Dane….ar fi bine sa-ti privesti cateva emisiuni,inregistrate of course, si sa te vezi ce fai acolo ! si cum urli ca o maimuta in calduri !
  fara rost…doar ca sa ai un minut de marire….! ai fost de multe ori penibil,crede-ma…si daca cei de pe linga tine iti spun altceva…TE MINT !!!
  asa ca lasa pe altul sa dea cu piatra primul ! nu esti tu in postura asta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare