Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

INCREDIBIL! Bradul de Craciun din Lugoj, tarat pe asfalt, printre masini parcate VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mașini avariate, praf cât cuprinde și oameni șocați de cum se transportă pomul de Crăciun care urmează să fie montat în centrul Lugojului!

Municipalitatea din Lugoj a decis să transporte pomul de Craciun pe cele mai intens circulate artere din oraș fără a lua un minim de măsuri necesară abordării. Pentru că nimeni din Primăria Lugoj nu a fost capabil să aleagă un mijloc de transport adecvat, bradul a fost pur și simpul târât pe asfalt, fiind transformat într-o mătură uriașă. Muncitorii nici măcăr nu au legat crengile copacului, iar zeci de lugojeni au fost șocați să vadă cum mașini sau fire de curent sunt atinse de ramurile pomului.

”Câteva autoturisme au fost zgâriate de crengile copacului. Câțiva oameni aflați în trafic le-au reproșat polițiștilor locali că nu i-au avertizat să își tragă mașinile deoparte pentru a nu fi zgâriate. Bradul a fost taiat din curtea centrului de plasament de pe strada Bocșei și urmează să fie impodobit în Piața I. C. Drăgan”, scriu colegii de la lugojinfo.ro, unde puteți viziona și câteva fotografii cu autoturismele deteriorate.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore