Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

INCREDIBIL! Bradul de Craciun din Lugoj, tarat pe asfalt, printre masini parcate VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Mașini avariate, praf cât cuprinde și oameni șocați de cum se transportă pomul de Crăciun care urmează să fie montat în centrul Lugojului!

Municipalitatea din Lugoj a decis să transporte pomul de Craciun pe cele mai intens circulate artere din oraș fără a lua un minim de măsuri necesară abordării. Pentru că nimeni din Primăria Lugoj nu a fost capabil să aleagă un mijloc de transport adecvat, bradul a fost pur și simpul târât pe asfalt, fiind transformat într-o mătură uriașă. Muncitorii nici măcăr nu au legat crengile copacului, iar zeci de lugojeni au fost șocați să vadă cum mașini sau fire de curent sunt atinse de ramurile pomului.

”Câteva autoturisme au fost zgâriate de crengile copacului. Câțiva oameni aflați în trafic le-au reproșat polițiștilor locali că nu i-au avertizat să își tragă mașinile deoparte pentru a nu fi zgâriate. Bradul a fost taiat din curtea centrului de plasament de pe strada Bocșei și urmează să fie impodobit în Piața I. C. Drăgan”, scriu colegii de la lugojinfo.ro, unde puteți viziona și câteva fotografii cu autoturismele deteriorate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare