Managementul Companiei Naţionale Poşta Română a transmis autorităţilor locale din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Dolj, Gorj, Olt şi Teleorman numărul spaţiilor de cazare disponibile, gata să primească sinistraţii. Reprezentanții companiei susțin că pun la dispoziția celor nevoiași 27 de camere, cu 57 de paturi simple, şi trei garsoniere, cu trei paturi duble. Spaţiile de cazare sunt dotate cu grupuri sanitare şi cu bucătării proprii. Acestea se află în municipiile Timișoara, Craiova, Râmnicu Vâlcea și Drobeta Turnu-Severin. Ele pot găzdui în această perioada critică familiile sau persoanele rămase fără adăpost.

Compania, prin implicarea directă a şefilor Oficiilor Judeţene de Poştă, va facilita distribuţia eventualelor ajutoare, colectate de autorităţi la nivel local, prin intermediul maşinilor din parcul auto propriu. Aceste acţiuni se vor desfăşura fără ca activitatea curentă a companiei să fie afectată.

”Poşta Română doreşte să dea exemplul personal al modului în care oamenii simpli, dar şi companiile, fie ele publice sau private, trebuie să-şi ajute semenii. Solidaritatea şi voluntariatul stau la baza oricărei societăţi avansate, indiferent de resursele ei financiare”, a declarat Alexandru Petrescu, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.