Măsură INCREDIBILĂ luată de RATT. Vezi ce se întâmplă de mâine!

- Advertisement -

RATT anunţă că începând cu ziua de mâine, 2 august 2014, un punct de vânzare bilete şi abonamente al Regiei va fi deschis inclusiv sâmbăta şi duminica.

Este vorba despre Centrul de Vânzare bilete şi abonamente de pe Bulevardul Take Ionescu nr. 56, din cadrul sediului central al Regiei. Mai mult de atât, reprezentanții RATT anunță că pe lângă activitatea de eliberare carduri de transport, blocare şi înlocuire carduri pierdute şi vânzare bilete, la acest ghişeu se va putea plăti şi staţionarea în parcarea deschisă Primăria Timișoara în curtea instituției pe data 23 iulie.

Programul de funcţionare al ghişeului de pe Take Ionescu nr. 56 va fi de luni până duminică între orele 6:00 şi 22:00. ATENȚIE însă la faptul că în zilele de sărbători legale punctul de vânzare de pe Take Ionescu va fi închis.

Programul de funcţionare al celorlalte 12 puncte de vânzare din oraş rămâne neschimbat: de luni până vineri între orele 6:00 şi 21:30, închise în zilele de sărbători legale.

Putem să cosiderăm ”gestul” făcut de RATT drept un pas înainte, dacă ținem cont de faptul că niciun timișorean nu-și poate achiziționa bilete sau abonamente din stațiile mijloacelor de transport în comun în zilele de weekend sau sărbători, toți fiind nevoiți să intre din magazin în magazin sau să caute la diferite ”tonete”, sau chiar să-și cumpere cu câteva zile înainte bilete pentru situația în care aveau de gând să folosească mijloacele puse la dispoziție de RATT, asta în condițiile în care, în țările civilizate, stațiile de transport public beneficiază de AUTOMATE care eliberează bilete de transport public, automate care NU NECESITĂ SALARIU… dar nici România nu pare a fi între țările civilizate!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Teatrul Maghiar Timisoara a pus in vanzare noile abonamente. Vezi avantajele Kult Card

Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara a...

Un ghiseu in plus pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar, la Timisoara

Timișorenii se pot bucura de deschiderea unui nou ghișeu...

Călătoria cu mijloacele de transport în comun din Timișoara se schimba, de maine

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat că,...

Copii, aduce-ti parintii la spectacolele TNT! Cuplurile, bilete 1+1 gratis!

Teatrul Național Timișoara (TNT) propune publicului său un schimb...

VALIDEZI calatoria cu mijloacele de transport in comun, la Timisoara? Doar asa pot fi mai multe pe trasee!

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) monitorizează gradul de...

Din aceeași categorie

Categorii Populare