Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Măsură INCREDIBILĂ luată de RATT. Vezi ce se întâmplă de mâine!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

RATT anunţă că începând cu ziua de mâine, 2 august 2014, un punct de vânzare bilete şi abonamente al Regiei va fi deschis inclusiv sâmbăta şi duminica.

Este vorba despre Centrul de Vânzare bilete şi abonamente de pe Bulevardul Take Ionescu nr. 56, din cadrul sediului central al Regiei. Mai mult de atât, reprezentanții RATT anunță că pe lângă activitatea de eliberare carduri de transport, blocare şi înlocuire carduri pierdute şi vânzare bilete, la acest ghişeu se va putea plăti şi staţionarea în parcarea deschisă Primăria Timișoara în curtea instituției pe data 23 iulie.

Programul de funcţionare al ghişeului de pe Take Ionescu nr. 56 va fi de luni până duminică între orele 6:00 şi 22:00. ATENȚIE însă la faptul că în zilele de sărbători legale punctul de vânzare de pe Take Ionescu va fi închis.

Programul de funcţionare al celorlalte 12 puncte de vânzare din oraş rămâne neschimbat: de luni până vineri între orele 6:00 şi 21:30, închise în zilele de sărbători legale.

Putem să cosiderăm ”gestul” făcut de RATT drept un pas înainte, dacă ținem cont de faptul că niciun timișorean nu-și poate achiziționa bilete sau abonamente din stațiile mijloacelor de transport în comun în zilele de weekend sau sărbători, toți fiind nevoiți să intre din magazin în magazin sau să caute la diferite ”tonete”, sau chiar să-și cumpere cu câteva zile înainte bilete pentru situația în care aveau de gând să folosească mijloacele puse la dispoziție de RATT, asta în condițiile în care, în țările civilizate, stațiile de transport public beneficiază de AUTOMATE care eliberează bilete de transport public, automate care NU NECESITĂ SALARIU… dar nici România nu pare a fi între țările civilizate!

2 COMENTARII

  1. NU numai automate… dar ar fi bine si sa ne putem plati abonamentele online ! Tot economie de salarii ar face ! Dar nu cred ca vor asta, dimpotriva ! Chiar si masura asta laudata, tot asa ceva dovedeste. Nu zic, Doamne-ajuta ca avem de unde cumpara sambata-duminica (mai ales cei straini de oras sufereau din cauza asta) dar se putea rezolva si mai bine ! Parerea mea ! 🙂

  2. Extraordinar, daca esti din zona Soarelui vii pe jos pana in Take Ionescu sa iei bilete(traversezi tot orasul ) ,acum au si motiv sa te amendeze sambata ,duminica ,avand un punct de vanzare in oras .Sa ne bucuram !
    Noaptea Mintii !!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare