Polițiștii timișoreni au reușit să prindă un hoț din mașini, care a dat mai multe spargeri pe raza secțiilor 1 și 2 de poliție din oraș. El a fost prins chiar în timp ce se pregătea pentru o nouă lovitură.

Tânărul a fost ridicat de către oamenii legii la începutul lunii august, după ce a dat mai multe spargeri în mașini parcate pe raza secțiilor 1 și 2 poliție din Timișoara. El a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, dar aceștia au decis să îl elibereze sub control judiciar. Tânărul însă nu a respectat condițiile eliberării sub control judiciar și a fost dat în urmărire națională, la începutul lunii august.

Polițiștii de la Secția 2 Timișoara l-au descoperit pe acesta în Piața Huniade, vineri dimineață, în timp ce verifica mașinile parcate, pentru a identifica bunuri ce ar fi putut fi furate și ulterior valorificate. Tânărul a fost încătușat și introdus în arestul IPJ Timiș.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.