AcasăStiriSocialHoț din mașini, prins de polițiștii timișoreni în timp ce pregătea o...

Hoț din mașini, prins de polițiștii timișoreni în timp ce pregătea o nouă lovitură

Polițiștii timișoreni au reușit să prindă un hoț din mașini, care a dat mai multe spargeri pe raza secțiilor 1 și 2 de poliție din oraș. El a fost prins chiar în timp ce se pregătea pentru o nouă lovitură.

Tânărul a fost ridicat de către oamenii legii la începutul lunii august, după ce a dat mai multe spargeri în mașini parcate pe raza secțiilor 1 și 2 poliție din Timișoara. El a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, dar aceștia au decis să îl elibereze sub control judiciar. Tânărul însă nu a respectat condițiile eliberării sub control judiciar și a fost dat în urmărire națională, la începutul lunii august.

Polițiștii de la Secția 2 Timișoara l-au descoperit pe acesta în Piața Huniade, vineri dimineață, în timp ce verifica mașinile parcate, pentru a identifica bunuri ce ar fi putut fi furate și ulterior valorificate. Tânărul a fost încătușat și introdus în arestul IPJ Timiș.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente