Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieUn tânăr lugojean, noul consilier personal al primarului Nicolae Robu. De ce...

Un tânăr lugojean, noul consilier personal al primarului Nicolae Robu. De ce este considerat ”potrivit” VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Întrucât există locuri ”libere” în echipa de consilieri personali ai primarului Nicolae Robu, acesta a decis să ocupe un astfel de loc cu un lugojean care a condus, interimar, Incuboxx. ”Robert a fost student la Politehnică la licenţă şi este şi acum, de data aceasta la masterat. Îl cunosc din această postură şi evident că mi-am format în lungul timpului o părere foarte bună despre el din moment ce am avut încrederea să îi dau pe mână, lui și colegilor cu care a făcut echipă, Incubox-ul, în acea perioadă de tranziţie până când am reuşit să angajăm o firmă de administrare prin licitaţie”, l-a descris Robu pe Kristof.

Întrucât tânărul l-a dat pe spate pe Robu, datorită realizărilor sale de la Incuboxx, edilul a anunţat că i-a propus acestuia să se alăture ”în echipa mea executivă pe postul de consilier personal”. Kristof va avea ca principale responsabilități coordonarea Centrelor Incuboxx şi a celui de competenţe în domeniul automotive.

”Va avea de monitorizat modul în care se respectă dispoziţiile pe care eu le dau prin note interne şi chiar prin acte cu titulatura de dispoziţie a primarului. Aveam nevoie de o monitorizare mai atentă a modului în care se respectă ceea ce dispun eu, singur fiindu-mi greu să urmăresc la nivel de detaliu multitudinea de note interne și alte dispoziții pe care le generez”, a adăugat Robu, care l-a lăsat apoi pe tânărul consilier să se prezinte, ceea ce puteți urmări în înregistrarea video de mai jos.

”Remarcați că eu continui pe această linie, a încrederii în tineri. Le dau șanse să se afirme, să-și pună în valoare calitățile (…). Sunt foarte mulţi tineri în care eu am avut încredere, pe care i-am promovat, şi vreau să vă spun că până la ora actuală niciunul nu m-a dezamăgit. Și în partid și în Universitate și în Primărie. Mă simt apropiat de tineri, probabil datorită structurii mele lăuntrice, o structură de om tânăr şi sper să rămână la fel întotdeauna. De aceea rezonez foarte bine cu tinerii”, susține Nicolae Robu, care a explicat și care sunt atribuțiile celorlalți consilieri personali pe care îi are.

În echipa primarului urbei de pe Bega mai există un post de consilier liber, însă acesta va rămâne neocupat în continuare.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Pu1KMj6u6IU&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...