16-octombrie-2021
AcasăStiriAdministratieParcul Copiilor, fără cofetărie și în 2015? De ce a EȘUAT licitația...

Parcul Copiilor, fără cofetărie și în 2015? De ce a EȘUAT licitația pentru atribuirea spațiului VIDEO

Primăria Municipiului Timișoara a organizat în cursul primăverii acestui an o licitație pentru contractarea unei societăți comerciale care să ofere servicii de cofetărie în Parcul Copiilor ”Ion Creangă” din orașul de pe Bega. Licitația a eșuat, recunosc oficialii Primăriei, nevenind nimeni cu o ofertă, motiv pentru care primarul capitalei Banatului a anunțat că se va modifica caietul de sarcini, urmând să se realizeze o nouă procedură.

”Ne-am confruntat în diverse situații unde există spații închiriate, mai ales în școli, cu următorul fenomen: la licitație nu se spune nimic depsre perioada în care se desfășoară activitatea respectivă. După ce se încheie contractul cu câștigătorul, acesta vine și spune: Eu vreau să plătesc numai pe perioada cât desfășor activitatea, nu și în vacanță. Eu nu pot aproba așa ceva pentru că nu a fost prevăzut în caietul de sarcini. Aici vrem să fie lucrurile foarte clare și de aceea stabilim din start, încât toți ofertanții potențiali să știe: se va plăti doar perioada în care desfășoară activități” a detaliat Nicolae Robu, anunțând și care vor fi modificările care vor fi aduse caietului de sarcini.

Acestea vor fi următoarele:
– desfășurarea de activități comerciale se va face pe o perioadă de minim șase luni pe an, începând cu 1 aprilie până pe 30 septembrie, cu posibilitatea de prelungire, la cererea chiriașului, cu acordul Direcției de Mediu din cadrul Primăriei Timișoara;
– chiria va fi percepută strict pe perioada cu activitate comercială;
– amplasamentul se predă pe bază de proces verbal la începutul si la sfârșitul fiecărei perioade de activitate;
– prețul minim de pornire al chiriei va fi de 5 euro/metru pătrat/lună pentru imobil și 2,5 euro/metru pătrat/lună pentru terasă.

Vezi mai jos cum speră Nicolae Robu să rezolve deschiderea în acest an a spațiului destinat cofetăriei, în Parcul Copiilor.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente