DISTRACŢIE-maximă-în-Parcul-Copiilor-din-Timişoara04
foto:Radu Constantin

Primăria Municipiului Timișoara a organizat în cursul primăverii acestui an o licitație pentru contractarea unei societăți comerciale care să ofere servicii de cofetărie în Parcul Copiilor ”Ion Creangă” din orașul de pe Bega. Licitația a eșuat, recunosc oficialii Primăriei, nevenind nimeni cu o ofertă, motiv pentru care primarul capitalei Banatului a anunțat că se va modifica caietul de sarcini, urmând să se realizeze o nouă procedură.

”Ne-am confruntat în diverse situații unde există spații închiriate, mai ales în școli, cu următorul fenomen: la licitație nu se spune nimic depsre perioada în care se desfășoară activitatea respectivă. După ce se încheie contractul cu câștigătorul, acesta vine și spune: Eu vreau să plătesc numai pe perioada cât desfășor activitatea, nu și în vacanță. Eu nu pot aproba așa ceva pentru că nu a fost prevăzut în caietul de sarcini. Aici vrem să fie lucrurile foarte clare și de aceea stabilim din start, încât toți ofertanții potențiali să știe: se va plăti doar perioada în care desfășoară activități” a detaliat Nicolae Robu, anunțând și care vor fi modificările care vor fi aduse caietului de sarcini.

Acestea vor fi următoarele:
– desfășurarea de activități comerciale se va face pe o perioadă de minim șase luni pe an, începând cu 1 aprilie până pe 30 septembrie, cu posibilitatea de prelungire, la cererea chiriașului, cu acordul Direcției de Mediu din cadrul Primăriei Timișoara;
– chiria va fi percepută strict pe perioada cu activitate comercială;
– amplasamentul se predă pe bază de proces verbal la începutul si la sfârșitul fiecărei perioade de activitate;
– prețul minim de pornire al chiriei va fi de 5 euro/metru pătrat/lună pentru imobil și 2,5 euro/metru pătrat/lună pentru terasă.

Vezi mai jos cum speră Nicolae Robu să rezolve deschiderea în acest an a spațiului destinat cofetăriei, în Parcul Copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.