SKATE-PARK ”adevărat”, la Timișoara, în 2015! Câți bani scoate municipalitatea, din bugetul local, pentru el

În urmă cu câțiva ani administrația locală a solicitat un proiect pentru realizarea un skate-park în Timișoara, obiectiv destinat practicanților de sporturi speciice, dar care ar fi costat municipalitatea circa 4 milioane de euro.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a refuzat atunci acel proiect pe motiv că este exagerat de scump, iar acum are în plan cosntruirea unui astfel de parc la un preț cel puțin pe jumătate, urmând ca locația să fie capabilă de găzduirea unor competiii sportive internațională, de mare anvergură.

”Skate-Park-ul este în faza de pregătire a licitației. Se finalizează caietul de sarcini și se va trimite la SEAP pentru publicare. Și acest proiect intră în implementare, pe venituri de la bugetul local, în anul 2015. Am făcut un proiect care îndeplinește toate condițiile de omologare a skate-park-ului pentru competiții internaționale și va avea un cost maxim pe care l-am putut accepta. Nu mai țin minte cât costă, dar e sub cele 4 milioane de euro, cât costa cel prevăzut inițial. Proiectul nou costă undeva la cel mult 2 milioane de euro, dar cred că nu ajunge nici la această sumă” a explicat edilul Timișoarei.

Foto: commons.wikimedia.org

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img