Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

SKATE-PARK ”adevărat”, la Timișoara, în 2015! Câți bani scoate municipalitatea, din bugetul local, pentru el

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În urmă cu câțiva ani administrația locală a solicitat un proiect pentru realizarea un skate-park în Timișoara, obiectiv destinat practicanților de sporturi speciice, dar care ar fi costat municipalitatea circa 4 milioane de euro.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a refuzat atunci acel proiect pe motiv că este exagerat de scump, iar acum are în plan cosntruirea unui astfel de parc la un preț cel puțin pe jumătate, urmând ca locația să fie capabilă de găzduirea unor competiii sportive internațională, de mare anvergură.

”Skate-Park-ul este în faza de pregătire a licitației. Se finalizează caietul de sarcini și se va trimite la SEAP pentru publicare. Și acest proiect intră în implementare, pe venituri de la bugetul local, în anul 2015. Am făcut un proiect care îndeplinește toate condițiile de omologare a skate-park-ului pentru competiții internaționale și va avea un cost maxim pe care l-am putut accepta. Nu mai țin minte cât costă, dar e sub cele 4 milioane de euro, cât costa cel prevăzut inițial. Proiectul nou costă undeva la cel mult 2 milioane de euro, dar cred că nu ajunge nici la această sumă” a explicat edilul Timișoarei.

Foto: commons.wikimedia.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

O firmă care a primit lucrări de 500.000 de lei de la o primărie timișeană a câștigat apoi la licitație casa… primarului

Spre norocul României și ghinionul Variașului, Nicolae Birău n-a reușit să ajungă senator, rămânând...

Primăria Timișoara relansează licitația pentru reabilitarea termică a blocurilor din oraş!

Primăria Timișoara reia procedurile de achiziție publică pentru reabilitarea termică a primelor două imobile...