COCALARUL-cu-BMW@2

Un bărbat, aflat la volanul unui BMW cu numere de înmatriculare false, care era însoțit de o femeie, a provocat un accident la intersecția dintre străzile Andrei Șaguna și Iosif Vulcan. Impactul a avut loc în urmă cu mai mult de o săptămână, însă niciun martor nu a oferit detalii suficiente pentru ca polițiștii să-l poată identifica. Cei doi au fugit de la fața locului imediat după ce șoferul a provocat accidentul.

Cum plăcuțele de înmatriculare avute pe BMW erau furate de la un autoturism marca Audi, provenit din Franța, oamenii legii nu se pot folosi de aceste detalii motiv pentru care s-au pus pe căutat și au obținut o serie de imagini video în care apare șoferul fugar, cu puțin timp înainte de producerea accidentului.

Șoferul a alimentat într-o bezinărie din zona Complexului Studențesc, după care, tot acolo și-a spălat mașina. Bărbatul poate fi deosebit cel mai bine după un tatuaj de mari dimensiuni pe care îl are pe mâna stângă.

Dacă cineva îl recunoaște este rugat să apeleze numărul de urgență 112 pentru a oferi detaliile necesare oamenilor legii pentru a-l trage la răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.