Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalEXCENTRICUL Radu Mazăre de Constanța, prins de ANI cu un ”plus” de...

EXCENTRICUL Radu Mazăre de Constanța, prins de ANI cu un ”plus” de peste 160.000 de euro în conturi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

ANI a controlat din nou conturile fostului primar de Constanța, excentricul Radu Mazăre. Inspecotorii au descoperit că acesta nu poate justifica sumele de 137.570 Euro și 143.818 Lei, bani care apar în declarațiile sale de avere începând cu anul 2008, de când deține calitatea de primar al orașului de la malul Mării Negre.

Ca urmare, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanța în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Radu Mazăre în perioada iunie 2008 – mai 2015.

Mazăre a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. După informarea acestuia cu privire la existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate, fostul edil al Constanței nu a depus un punct de vedere în acest sens, deși Agenția a transmis în atenția acestuia nu mai puțin de șase solicitări de a prezenta date sau informații relevante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Salvat „pe penal” de procurorul Papici, doctorul Mihai Ionac a fost depistat de ANI in conflict de interese „pe administrativ”

Vocea Timișului vă informa, în exclusivitate, încă din 6 mai a.c., că medicul Mihai...