motocicleta-furata

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări faţă de doi tineri în vârstă de 31 şi 23 de ani, bănuiţi de furtul unei motociclete.

În cursul zilei de ieri poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control o motocicletă care circula pe raza localităţii Becicherecu Mic, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date, oamenii legii au descoperit că, un tânăr de 31 de ani, nu posedă permis de conducere, iar motocicletă avea aplicate plăcuţe cu numere false de înmatriculare. Totodată, s-a stabilit că vehiculul figura sustras, cercetările fiind continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

Continuând cercetările, polițiștii au descoperit că în luna mai 2014, motociclistul de ocazie împreună cu un alt tânăr de 23 de ani ar fi furat motocicleta în cauză de pe raza municipiului Timişoara, iar ulterior ar fi valorificat-o în localitatea Cernăteaz. În noaptea de 19 spre 20 ianuarie 2015, cei doi ar fi sustras pentru a doua oară vehiculul, de la noul posesor din Cernăteaz, pe motiv că le-ar fi datorat o sumă de bani.

Cei doi tineri s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat. Băbatul în vârstă de 33 de ani este cercetat şi pentru infracţiunile comise la regimul rutier, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor, aceştia aflându-se sub măsura preventivă de control judiciar pentru alte fapte de furt de vehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here