Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vin vaporașele pe BEGA! Vezi când vom putea circula cu celebrele Vaporetto

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
11.8 ° C
12.3 °
10.1 °
71 %
1kmh
0 %
lun
23 °
mar
25 °
mie
26 °
joi
23 °
vin
16 °

În cadrul unei vizite ”pe teren” efectuată de reprezentanţi ai Primăriei și ai ADR Vest, vizită efectuată pe malurile canalului Bega, aflate în curs de reabilitare, pe fonduri europene, primarul Timișoarei, Nicolae Robu a dat asigurări că navigaţia pe Bega va fi reluată în cel mai serios mod cu putință.

Edilul-șef al Timișoarei a precizat că cel târziu peste un an, pe apa Begăi vor circula și celebrele ambarcațiuni de tip vaporetto. “Proiectul de reabilitarea a malurilor a cuprins și cele nouă staţii de vaporetto. Vom achiziţiona şi aceste mijloace de transport în comun, anul acesta va avea loc licitaţia pentru achiziționarea acestor vaporașe şi sunt convins că vor putea fi foarte folosite ca mijloace de transport în comun, cel puţin pentru agrement, dar nu exclud viabilitatea unui transport în comun cu astfel de mijloace. Regia Autonomă de Transport Timișoara va gestiona aceste mijloace. În 2015 vor circula, garantat, vaporetto pe Bega”, a declarat primarul Timișoarei Nicolae Robu, care a menționat că banii pentru achiziționarea vaporașelor vor veni de la bugetul local, întrucât acestea nu pot fi cumpărate cu fonduri europene.

De altfel, proiectul de reabilitare a malurilor Begăi merge de minune, procentul de finalizare al acestuia fiind de aproape 40 la sută. Termenul de finalizare al reabilitării malurilor este luna iunie a anului 2015.

 

Foto: alloggibarbaria.blogspot.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare