ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara se laudă cu încă NOUĂ stații pentru bicicletele VeloTM

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bicicletele gestionate de Regia Autonomă de Transport Timișoara (RATT) au reapărut, începând cu data de 7 martie, în cele 25 de stații în care anul trecut au fost montate rastelurile de unde posesorii de abonamente pentru transportul în comun pot ”închiria” vehicule pe două roți.

RATT a anunțat astăzi că sistemul de închiriere de biciclete VeloTM aflat în administrarea regiei a redevenit funcțional, în acest moment fiind funcţionale toate cele 25 de rasteluri aflate în utilizare până la venirea frigului, în a anunțat și o surpriză pentru pasionații de vehicule cu două roți. ”Alte nouă rasteluri sunt amplasate în staţiile de pe malurile Begăi. Pe această cale dorim să-i informăm pe călătorii noştri care apelează la bicicletele VeloTM că cele nouă rasteluri de pe malurile Begăi se află în probă. În aceste condiţii, până la terminarea probelor, depunerea bicicletelor în cele nouă rasteluri nu este posibilă. Îi rugăm pe timişorenii care închiriază biciclete să le depună în cele 25 de rasteluri funcţionale amplasate în staţiile mijloacelor de transport din Timişoara”, a anunțat, marți, Regia Autonomă de Transport Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore