Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) mobilizează zeci de angajați pentru a face curățenie, pe timp de noapte, în stațiile în care opresc mijloacele de transport în comun din capitala Banatului.

STPT a ajuns să facă curățenie în stațiile pe care le are la nivelul Timișoarei. Societatea care asigură transportul public local informează că este nevoită să mobilizeze zeci de angajați, noapte de noapte, numai pentru a curăța peste 500 de stații.

”Societatea de Transport Public Timişoara se află într-o permanentă campanie de curăţenie a staţiilor în care opresc mijloacele de transport în comun. În fiecare săptămână, de miercuri până duminică, în fiecare noapte, S.T.P.T. mobilizează 50 de angajaţi, care se ocupă de curăţenia din cele 520 de staţii. Intervenţiile colegilor noştri constau în măturatul staţiilor, golirea coşurilor de gunoi din staţii şi din proximitatea lor şi curăţarea bordurilor în alveolele din staţii”, informează reprezentanții STPT.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.