ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zeci de lucratori STPT mobilizati pentru curatarea statiilor mijloacelor de transport in comun din Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) mobilizează zeci de angajați pentru a face curățenie, pe timp de noapte, în stațiile în care opresc mijloacele de transport în comun din capitala Banatului.

STPT a ajuns să facă curățenie în stațiile pe care le are la nivelul Timișoarei. Societatea care asigură transportul public local informează că este nevoită să mobilizeze zeci de angajați, noapte de noapte, numai pentru a curăța peste 500 de stații.

”Societatea de Transport Public Timişoara se află într-o permanentă campanie de curăţenie a staţiilor în care opresc mijloacele de transport în comun. În fiecare săptămână, de miercuri până duminică, în fiecare noapte, S.T.P.T. mobilizează 50 de angajaţi, care se ocupă de curăţenia din cele 520 de staţii. Intervenţiile colegilor noştri constau în măturatul staţiilor, golirea coşurilor de gunoi din staţii şi din proximitatea lor şi curăţarea bordurilor în alveolele din staţii”, informează reprezentanții STPT.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore