16-octombrie-2021
AcasăStiriRestrictii de circulatie pe DN 76, din cauza lucrarilor la Lotul 4...

Restrictii de circulatie pe DN 76, din cauza lucrarilor la Lotul 4 al autostrazii A1 Lugoj-Deva

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara informează șoferii că până la vară vor fi instituite restricții de circulație pe DN 76, solicitate de constructorul care execută lucrări la Lotul 4 al autostrăzii A1, între Lugoj și Deva.

DRDP Timișoara anunță că începând cu data de 1 martie 2019 se instituie restricții de circulație o porțiune de aproape 1,5 kilometri din DN 76. ”În perioada 01.03.2019 – 07.08.2019 se instituie restricții de circulație pe DN 76 între km 2+910 – km 4+240, tronson pe care circulația se va desfășura alternativ, dirijat cu piloți de circulație sau cu semafoare, pe maxim ½ din cale”, informează drumarii.

Restricția de circulație o fost solicitată de Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL în vederea executării unor lucrări la Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj – Deva.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente