ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Delicvența juvenilă, tema dezbătută în a doua zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Delicvența juvenilă – aceasta a fost tema din cea de-a doua zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității, organizată într-un simpozion la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. De asemenea, polițiștii împreună cu partenerii au desfășurat activități de prevenire în două unități de învățământ liceal.

Alături de polițiștii din cadrul Biroului Analiză și Prevenirea Criminalității și cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au fost prezenți și reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane Timișoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș, precum și reprezentanți ai mai multor instituții de învățământ, în care activează info centrele școlare. În cadrul evenimentului au fost prezentate principalele activități desfășurate în cadrul proiectelor ,,Centrul de Informare şi Consiliere Şcolară” și ,,Împreună pentru o Comunitate mai Sigură”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore