AcasăStiriSocialDelicvența juvenilă, tema dezbătută în a doua zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității

Delicvența juvenilă, tema dezbătută în a doua zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității

Delicvența juvenilă – aceasta a fost tema din cea de-a doua zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității, organizată într-un simpozion la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. De asemenea, polițiștii împreună cu partenerii au desfășurat activități de prevenire în două unități de învățământ liceal.

Alături de polițiștii din cadrul Biroului Analiză și Prevenirea Criminalității și cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au fost prezenți și reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane Timișoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș, precum și reprezentanți ai mai multor instituții de învățământ, în care activează info centrele școlare. În cadrul evenimentului au fost prezentate principalele activități desfășurate în cadrul proiectelor ,,Centrul de Informare şi Consiliere Şcolară” și ,,Împreună pentru o Comunitate mai Sigură”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente