Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentDan Puric invită timişorenii la un dialog "Despre OM"

Dan Puric invită timişorenii la un dialog „Despre OM”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Conferinţa „Despre OM” se va derula pe 23 aprilie în cadrul sălii Parc a Hotelului Continental. Preţul unui bilet de acces a costat 159 de lei de persoană, iar cei care s-au înregistrat deja vor putea lua parte la o serie de activităţi psihice în cadrul unui dialog autentic. Dan Puric promite timişorenilor un exerciţiu de conştientizare a valorilor esenţiale, o perspectivă nouă în ceea ce priveşte natura umană, ce suntem şi ce vrem să devenim, o analiză a lumii înconjurătoare, o dezbatere despre idei, planuri şi obiective, precum şi o sesiune de cunoaştere şi evaluare a propriilor valori. Tot el asigură şi o identificare a posibilelor valenţe noi şi necesare ce fac parte din realitatea cotidiană cu care indivizii se confruntă zilnic.

Miercuri, începând cu orele 18:30, porţile vor fi deschise publicului pentru a se înregistra. Mai apoi, de la orele 19:00, Dan Puric va susţine conferinţă, iar după orele 20:30 participanţii vor putea lua parte la un coktail şi business networking.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare