Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu, vizitat de un alt candidat de dreapta! FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

După ce săptămâna trecută primarul a fost vizitat de Daniel Funeriu, candidatul PMP pentru Colegiul 3 Camera Deputaților cât și pentru un fotoliu de europarlamentar, care i-a oferit un coș cu mere, astăzi, în timpul conferinței de presă de la Primărie, în sală a intrat Ciprian Mihok, președintele PNȚCD, însoțit de un grup de colegi țărăniști. Mihok i-a oferit lui Nicolae Robu o garoafă cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea lui Corneliu Coposu și i-a transmis următorul mesaj: „Corneliu Coposu este un simbol! Este simbolul nostru, a celor care vrem să facem politică promovând decența, bunul simț și morala creștină. Este simbolul nostru, a celor care iubesc adevărul și cred că adevărul este calea!”

Întrebat cum se simte să fie vizitat de atâția candidați de dreapta, edilul a mărturisit că se simte bine, dar că vizitele vin pe fondul libertății electorale care funcționează la ora actuală în Timișoara. Potrivit primarului, municipalitatea ar fi aprobat, în premieră, toate cererile de locații pentru afișe și mesh-uri.

„Nu mă pot simţi decât bine. Cred că oricine poate vedea că în Timişoara de azi există un cadru de toleranţă maximă, în care sunt materiale electorale câte nu au fost niciodată. Sunt pline intersecţiile de afişe prin care partidele şi candidaţii încearcă să se promoveze. Am dat aprobări pentru câte locaţii s-au cerut, unii s-au mirat”, a explicat Robu.

Totuși, edilul nu a uitat să-i înțepe pe cei de la PSD, despre care a spus că îi va pune să plătească munca de înlăturare a afișelor  pe care scria „USL trăiește”, acțiune pentru care Primăria a plătit din banii publici.

Vă reamintim că liberalii au cerut conducerii PSD Timiș să retragă în cel mai scurt timp afișele electorale pe care scria „USL trăiește!”, pe motiv că alianța social-liberală nu a fost o alianță exclusiv social-democrată, ci a fost o uniune între doi actori politici principali, PNL și PSD, și ea s-a dizolvat în momentul în care partidul de dreapta s-a retras. Mai mult, reprezentanții PNL au făcut o plângere la Biroul Electoral Central, pentru care au primit un verdict favorabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare