Robu anunţă noul termen pentru reluarea traficului peste Podul Michelangelo

Date:

Marţi, 20 mai 2014, edilul Timişoarei Nicolae Robu a postat o fotografie făcută de drona Eye in the Sky, în care se vede de la înălţime configuraţia şi starea şantierului din Piaţa Leonardo da Vinci, acolo unde reporterul Vocea Timişului a fost cu doar două zile mai repede pentru a fotografia de la sol „starea” lucrărilor.

„În pofida vremii nefavorabile, pe şantierul Michelangelo s-a progresat enorm. Totul este pregătit pentru turnarea asfaltului, operaţie care necesită cel mult 3-4 zile! Dacă nu ar fi plouat aproape zilnic, în această săptămână am fi dat drumul traficului pe varianta finală pe axa sud-nord. Aşa, mai avem, probabil, de aşteptat, dar cu certitudine foarte puţin. Iată, în poză, încă o dovadă că în timp ce UNII VORBESC, NOI FACEM!” a scris Robu pe Facebook.

Ţinând cont de spusele edilului-şef din Timişoara, traficul rutier dinspre Aleea FC Ripensia prin Piaţa Leonardo da Vinci, peste subpasajul rutier ce urmează să fie amenajat, şi peste Podul Michelangelo, ar putea fi reluat, în varianta finală, în circa o săptămână, dar, mare atenţie, este vorba doar despre traficul rutier, nu şi despre cel pietonal, întrucât, cel mai probabil, trotuarele nu vor fi finalizate în această perioadă, urmând ca acestea să fie date spre utilizare ceva mai târziu.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare