Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăMonica Macovei : Veniți alături de mine! Eu nu mă las!...

Monica Macovei : Veniți alături de mine! Eu nu mă las! (P)

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Credința în Dumnezeu mi-a dat puterea de a spune răului pe nume și de a lupta cu el fără frică. Cei care comit fapte de corupție au și sufletul corupt și nu au credință. Dacă am respecta măcar trei din cele 10 porunci – să nu minți, să nu furi, să nu ucizi – viața noastră ar fi mult mai bună.

M-ați trimis în Parlamentul European, în 2009, să muncesc pentru România și pentru Europa. Și am muncit. Ultima lege pe care am făcut-o este Legea Confiscării Averilor infractorilor. Pe baza acestei legi, vom confisca averea care depășește venitul legal al persoanei condamnate și care nu poate fi justificată prin surse legale. Tot pe baza acestei legi, vom confisca banii și bunurile puse pe numele altora. Nu este suficient să trimitem infractorii după gratii. Trebuie să le luăm și banii, așa cum se face și în Marea Britanie sau America. Vreau ca banii confiscați să ajungă în bugetul public și să fie folosiți ca să construim șosele, spitale, sau să mărim alocațiile pentru copii și pensiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare