Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

E GRAV! În Timiş şi Jandarmeria s-a pus „călare” pe traficanţii de ţigări FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marţi, 20 mai 2014, în intervalul orar 10:00–12:00, oamenii legii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, au desfăşurat o acţiune punctuală în pieţele agroalimentare din municipiul Timişoara, pe linia combaterii comerţului ilegal cu produse accizabile şi de contrabandă.

Cu această ocazie, au fost depistate trei persoane de sex masculin care deţineau şi comercializau ţigări netimbrate în Piaţa Badea Cârţan, Piaţa Iosefin şi în Piaţa 700, asupra lor găsindu-se un număr de 12.200 ţigarete, a căror valoare totală a fost stabilită la aproximativ 6.200 lei. În piaţa Iosefin, aproximativ 8.400 de tigarete, au fost ridicate în vederea confiscării, de la o singură persoană care le avea depozitate într-o maşină de teren.

Ţigările confiscate au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara care au aplicat celor trei comercianţi depistaţi, amenzi contravenţionale în valoare de 20.000 lei fiecare pentru comerţ ilicit cu produse accizabile de contrabandă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore