Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieMarţi se aprobă bugetul judeţului Timiş. Vezi ce credit uriaş vor consilierii...

Marţi se aprobă bugetul judeţului Timiş. Vezi ce credit uriaş vor consilierii judeţeni să aprobe

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marţi, 21 ianuarie 2014, începând cu ora 10:00, în sala consiliului din Palatul Administrativ, sunt aşteptaţi consilierii judeţeni din Timiş pentru a-şi da voturile în cazul câtorva proiecte de hotărâre interesante, având acestea pe ordinea de zi.

De la aprobarea Bugetului pe anul 2014, rectificări legate de acesta pentru 2013, dar şi o serie de multe alte proiecte se vor afla la „mâna” consilierilor judeţeni. Lista cu ordinea de zi este următoarea:
– Proiect de hotărâre privind actualizarea Anexei la Hotărârea C.J.T. nr. 17/2013 privind utilizarea excedentului bugetului Judeţului Timiş în anul 2013.
– Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Judeţului Timiş pe anul 2013.
– Proiect de hotărâre privind acoperirea definitivă din excedentul bugetului local a deficitului secţiunii de dezvoltare a bugetului judeţului Timiş în anul 2013.
– Proiect de hotărâre privind propunerea de modificare a Hotărârii C.J.T. nr. 46/2013 privind finanţarea unor structuri sportive.
– Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetului judeţului Timiş în anul 2014.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al Judeţului Timiş şi a bugetelor unor instituţii şi servicii publice pe anul 2014.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea repartizării sumelor defalcate pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2014 şi estimării pe anii 2015, 2016 şi 2017.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea completării anexei la Hotărârea C.J.T. nr. 178/2013 privind aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne/externe în valoare de până la 200.000.000 lei.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii judeţului Timiş prin C.J.T. cu oraşul Jimbolia prin Consiliul local al Oraşului Jimbolia şi cu comuna Comloşu Mare prin Consiliul local al Comunei Comloşu Mare în vederea finanţării căminelor pentru persoane vârstnice.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru unele servicii specifice realizate de Camera Agricolă a Judeţului Timiş în anul fiscal 2014.
– Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune din partea Judeţului Timiş referitoare la intenţiile de înstrăinare a imobilelor cu destinaţie de locuinţe în anul 2014.
– Proiect de hotărâre privind însuşirea la domeniul public al Judeţului Timiş a unor drumuri judeţene şi completarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Timiş.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării unui spaţiu din imobilul Bastionul “Theresia” Comisiei de cultură, învăţământ, tineret şi sport.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractului de închiriere încheiat de Judeţul Timiş cu Institutul Cultural Francez.
– Proiect de hotărâre privind propunerea de aprobare a atribuirii traseelor nr. 21 şi nr. 68 din “Programul judeţean de transport persoane prin curse regulate pentru perioada 01.01.2014 – 30.06.2019” unor operatori de transport rutier în vederea atribuirii licenţelor de traseu.
– Proiect de hotărâre privind propunerea de aprobare a licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
– Proiect de hotărâre privind propunerea de modificarea a “Programului judeţean de transport persoane prin curse regulate pentru perioada 01.01.2014 – 30.06.2019”.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea continuării implementării proiectului “Parc Tehnologic pentru Energii Alternative”.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea continuării implementării proiectului “Restaurarea şi refuncţionalizarea Castelului Huniade al Muzeului Banatului Timişoara”.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare al funcţiilor publice al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Timiş pe anul 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Dudeștii Noi! Șeful de cabinet al CJ Timiș stă în capul mesei lui Alin Nica, alături de pseudo-interlopul Cristian Birlic de la...

Cu siguranță, azi, revista Cancan a dat lovitura de grație președintelui CJ Timiș, liberalul...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

CJ Timiș prelungește termenul de depunere a proiectelor pe bugetul participativ! Timișenii mai pot face propuneri până pe 15 iunie

În urma solicitărilor primite din partea cetățenilor, Consiliul Județean Timiș prelungește termenul de depunere...