Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoara Rocks ia startul azi! Două zile de super concerte şi distracţie!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cea de-a treia ediţia a Timişoara Rocks ia startul în acestă seară.Pe sceana din Piaţa Victoriei vor urca trupe de top. Spectacolele încep de la ora 19, iar festivalul va dura două zile. În prima zi de festival vor susţine recitaluri trupele Melting Dice, Crazy Town, The Toy Dolls. În cea de-a doua zi, în capitala Banatului vor concerta Blight, Methadone Skies şi The Darkness.

Primăria Timişoara a realizat şi câte o prezentare succintă pentru fiecare trupă în parte.

Melting Dice

Trupa Melting Dice s-a înființat în Timișoara în 2014 și are în componență 4 membri:

Flavius Vutan (chitară), Sorin Ghiniță (tobe), Dani Șimon (bas), Bogdan Cotîrță (chitară și voce). În primăvara anului 2015 s-au lansat primele videoclipuri ale trupei la piesele “Linii de tramvai” și “Nu păstrați liniștea”. Genul abordat de trupă este rock alternativ cu influențe de hard rock și rock balcanic.

Crazy Town

Una dintre primele formații hibrid ce au combinat cultura urbană cu cea mainstream. Au erupt după lansarea hit-ului “Butterfly” și au devenit cel mai cautat grup al momentului, cu un album ce s-a clasat pe locul 1 în peste 15 țări. Au vândut peste 6 milioane de copii ale primului album, atingând statutul de legende în domeniu. Prezența lor la Timișoara Rocks! va fi o premieră pentruRomânia.

The Toy Dolls

Una dintre cele mai importante trupe de punk din istorie, înființată în 1979, a concertat pe cele mai mari scene din lume și a schimbat optica publicului în ceea ce privește muzica punk. The Toy Dolls sunt cunoscuți pentru renunțarea la mesajele agresive, adesea asociate muzicii punk, promovând în schimb buna dispoziție.

Blight

Este o trupă de alternative metal din Timișoara formată din Vali (voce), Victor (chitara), Vlad (chitara), Jess (bas) și Seba (tobe), care își are rădăcinile în experimentele începute de primii săi membrii în anul 2010. Primul album este un EP de 5 piese denumit “Rotten Lieder”.

Methadone Skies

Una dintre trupele timișorene de rock cu o evoluție rapidă pe scena europeană de underground. Promotori ai stilului psychedelic – stoner, trupa a lansat până în prezent 3 albume “Enter The Void”, “Eclectic Electric” și “Colosseus”. Au urcat pe scenă alături de trupe precum: Samsara Blues Experiment, Monkey3, My Sleeping Karma, Dyse, Toner Low și mulți alții și au participat la festivaluri precum: Lake on Fire, Pietrasonica, Robust Festival și Rockt den See.

The Darkness

Trupa de glam-rock din Suffolk, Anglia, formată în anul 2000, a cucerit topurile internaționale cu lansarea primului lor album intitulat “Permission to Land” [2003]. Single-uri precum: „I Believe in a Thing Called Love”, „Growing on Me”, „Get Your Hands off My Woman” și „Love is Only a Feeling” le-au adus 4 discuri de platină în Marea Britanie. În 2004 trupa a caștigat 3 premii Brit la categoriile Best British Group, Best British Rock Act și Best British Album. Show-urile The Darkness sunt explozive și se bucură de cele mai bune recenzii încă de la înființarea formației.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Iron man! Șobolanii din Parcul Civic au ros stâlpii de oțel de la felinarele plantate sub nasul și pe semnătura administrației Dominic Fritz

La începutul anului 2019, în mandatul lui Nicolae Robu, Primăria Timișoara a lansat licitația...