Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieÎncă un șantier în Timișoara: strada Chimiștilor intră în reabilitare

Încă un șantier în Timișoara: strada Chimiștilor intră în reabilitare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Autoritățile locale au anunțat demararea lucrărilor pe încă o strada din oraș. Este vorba despre strada Chimiștilor, care ar urma să intre în reabilitare în câteva zile.

Potrivit primarului Timișoarei, lucrările la strada Chimiștilor vor demara la finele acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare. Strada nu a fost asfaltată niciodată. În urma realibitării, strada de aproximativ 300 de metri lungime, localizată în zona Buziașului, va avea patru benzi de circulație, locuri de parcare, dar și piste de biciclete.

Inițial, una dintre firmele care au participat la licitație a contestat rezultatul acesteia, primarul declarând la acea vreme să este vorba despre un boicot. Primăria însă a primit câștig de cauză, iar lucrările pot începe. Termenul de execuție este de trei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare