Focuri de armă la frontiera cu Serbia. Polițiștii au urmărit un contrabandist de țigări

- Advertisement -

Au fost focuri de armă, la granița cu Serbia, din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol. Oamenii legii au fost nevoiți să facă uz de armele din dotare, după ce un contrabandist a refuzat să se oprească la semnalul lor.

Marți seara, polițiștii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, judeţul Caraş-Severin, au depistat, cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte, o persoană care se deplasa dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării, având asupra sa două colete voluminoase.

„Imediat, o echipă de intervenţie s-a deplasat la faţa locului fiind depistata o persoană de sex masculin care transporta două colete învelite în folie de culoare neagră. Poliţiştii de frontieră au efectuat somaţiile legale prin voce, dar bărbatul nu s-a supus acesora, fapt pentru care lucratorii nostri au folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de avertisment în plan vertical. Persoana în cauză a abandonat coletele şi a fugit prin vegetaţia din zonă spre localitatea Zlatiţa”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Oamenii legii au continuat cercetările în acest caz și au identificat bărbatul de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş Severin, care a fost condus la sediul Poliţiei de Frontieră.

În urma verificării coletelor, a fost descoperită cantitatea de 1.000 pachete de ţigări de contrabandă, marca Marble, provenienţă Serbia, în valoare de 12.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Adio blocarea roților în parcările centrelor comerciale!

Primăria Timișoara a intervenit total ineficient în scandalul blocării...

IPJ Timis recruteaza viitori politisti. Vezi cum te poti inscrie la postlicealele MAI

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș contiună activitatea de...

Politistii din Timis, fapte bune pentru copii: ”Protejam oameni, ajutam oameni!”

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș...

Politistii din Timis, actiuni de prevenire in scoli

Prevenirea şi combaterea infracţionalităţii reprezintă atribute esenţiale ale activităţii...

Ce mai gasesc jandarmii prin pietele din Timisoara? Parfumuri contrafacute si tigari de contrabanda

Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfășurat, în...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img