politia-frontiera-noapte

Au fost focuri de armă, la granița cu Serbia, din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol. Oamenii legii au fost nevoiți să facă uz de armele din dotare, după ce un contrabandist a refuzat să se oprească la semnalul lor.

Marți seara, polițiștii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, judeţul Caraş-Severin, au depistat, cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte, o persoană care se deplasa dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării, având asupra sa două colete voluminoase.

„Imediat, o echipă de intervenţie s-a deplasat la faţa locului fiind depistata o persoană de sex masculin care transporta două colete învelite în folie de culoare neagră. Poliţiştii de frontieră au efectuat somaţiile legale prin voce, dar bărbatul nu s-a supus acesora, fapt pentru care lucratorii nostri au folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de avertisment în plan vertical. Persoana în cauză a abandonat coletele şi a fugit prin vegetaţia din zonă spre localitatea Zlatiţa”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Oamenii legii au continuat cercetările în acest caz și au identificat bărbatul de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş Severin, care a fost condus la sediul Poliţiei de Frontieră.

În urma verificării coletelor, a fost descoperită cantitatea de 1.000 pachete de ţigări de contrabandă, marca Marble, provenienţă Serbia, în valoare de 12.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.