A curs cu AMENZI! 1.000 de șoferi care au călcat prea tare accelerația, luați ”în vizor” de polițiștii din Timiș

- Advertisement -

Numărul șoferilor care încalcă legea în trafic pare a fi din ce în ce mai mare și asta în od deoasebit datorită celor care încalcă cu sau fprp bună știiță limitele maximale de viteză. În acest sens, în perioada 22-28 iunie 2015, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic. Acţiunile au vizat, în special, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire.

Oamenii legii au utilizat toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în sistem cascadă, ceea ce a făcut ca în plasa ”rutieriștilor” să cadă 981 de vitezomani, dintr-un total de 1.834 de șoferi care s-au ales cu sancţiuni contravenţionale.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 117 permise de conducere, 54 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, iar alte 34 pentru depășirea limitelor legale de viteză cu peste 50 de km/h.

Un exemplu pus la dispoziție de oamenii legii la capitolul ”așa NU”, este cel al unui tânăr în vârstă de 26 de ani, din Timișoara, care a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism la kilometrul 551 al DN 6, rulând cu o viteză de 125 km/h pe un sector de drum cu limită legală de 70 de km/h. Șoferul a primit o amendă în valoare de 877,5 lei şi a rămas pieton pentu o perioadă de 90 de zile.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img