Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentGala Absolvenților de Modă-Design Vestimentar de la UVT, la Teatrul Național Timișoara

Gala Absolvenților de Modă-Design Vestimentar de la UVT, la Teatrul Național Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Această rampă de lansare în industria modei a peste 20 de tineri absolvenți ai studiilor de licență și master, specializarea Modă-Design Vestimentar este coordonată de lector univ.dr. Andreea Palade-Flondor, asist. drd. Sandra Chira, lector univ. dr. Valentina Ștefănescu și prof. univ. dr. Elena Minodora Tulcan și se adresează mediului profesional (promotori de modă, angajatori, analiști), celui cultural (critici, galeriști), presei de specialitate precum publicații specializate, televiziuni de modă și lifestyle, reviste glossy și bloguri de modă, dar și publicului larg, interesat de fenomenul modei și de numele noi care se lansează cu acest prilej.

Evenimentul este organizat de către Facultatea de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara, Fundația Universității de Vest din Timișoara, finanțat de Consiliul Județean Timiș și susținut de Primăria Municipiului Timișoara, Teatrul Național Timișoara, Organizația Studenților din Universitatea de Vest Timișoara. Evenimentul va avea loc la Teatrul Național Timișoara, miercuri, 1 iulie 2015, cu începere de la ora 20:00, iar intrarea se face pe baza unei invitații datorită locurilor limitate.

În anii trecuți proiectul s-a bucurat de un real succes, evidenţiindu-se interesul timișorenilor, remarcându-se calitatea creațiilor absolvenților Facultății de Arte și Design, ca rezultat al unui învățământ de înalt profesionalism, cu o contribuție dinamică la viața culturală a orașului.

Publicul interesat poate fi ținut la curent cu evenimentul urmărind hashtag-ul #galamodauvt și pagina de Facebook a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Expoziţie de design vestimentar, la Galeria Primăriei Timișoara. Studenții de la ”Arte” își expun talentul

În perioada 2-16 martie 2015, Galeria Primăriei Municipiului Timişoara va găzdui o importantă expoziţie...

Lucrările lui Sigmar Polke şi pastişele la acestea, la Palatul Baroc

În cadrul expoziției „Sigmar Polke – Muzică de origine necunoscută”, care mai poate fi...