Gala Absolvenților de Modă-Design Vestimentar de la UVT, la Teatrul Național Timișoara

- Advertisement -

Această rampă de lansare în industria modei a peste 20 de tineri absolvenți ai studiilor de licență și master, specializarea Modă-Design Vestimentar este coordonată de lector univ.dr. Andreea Palade-Flondor, asist. drd. Sandra Chira, lector univ. dr. Valentina Ștefănescu și prof. univ. dr. Elena Minodora Tulcan și se adresează mediului profesional (promotori de modă, angajatori, analiști), celui cultural (critici, galeriști), presei de specialitate precum publicații specializate, televiziuni de modă și lifestyle, reviste glossy și bloguri de modă, dar și publicului larg, interesat de fenomenul modei și de numele noi care se lansează cu acest prilej.

Evenimentul este organizat de către Facultatea de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara, Fundația Universității de Vest din Timișoara, finanțat de Consiliul Județean Timiș și susținut de Primăria Municipiului Timișoara, Teatrul Național Timișoara, Organizația Studenților din Universitatea de Vest Timișoara. Evenimentul va avea loc la Teatrul Național Timișoara, miercuri, 1 iulie 2015, cu începere de la ora 20:00, iar intrarea se face pe baza unei invitații datorită locurilor limitate.

În anii trecuți proiectul s-a bucurat de un real succes, evidenţiindu-se interesul timișorenilor, remarcându-se calitatea creațiilor absolvenților Facultății de Arte și Design, ca rezultat al unui învățământ de înalt profesionalism, cu o contribuție dinamică la viața culturală a orașului.

Publicul interesat poate fi ținut la curent cu evenimentul urmărind hashtag-ul #galamodauvt și pagina de Facebook a evenimentului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Expoziţie de design vestimentar, la Galeria Primăriei Timișoara. Studenții de la ”Arte” își expun talentul

În perioada 2-16 martie 2015, Galeria Primăriei Municipiului Timişoara...

Lucrările lui Sigmar Polke şi pastişele la acestea, la Palatul Baroc

În cadrul expoziției „Sigmar Polke – Muzică de origine...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img