Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii de frontieră au descoperit peste 3.000 de ţigări abandonate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ieri seară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului de Frontieră Deta au desfăşurat în zona de competenţă o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu produse pentru fumat. Aparatura de supraveghere a suprins două persoane ce au trecut pe jos frontiera verde, din zona localităţii Livezile. Încărcaţi cu bagaje voluminoase în spate, aceştia erau aşteptaţi pe teritoriul României de o altă persoană într-o maşină de teren. Suspecţii au încărcat ţigările în autovehicul, după care s-au întors în Serbia.

Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei de frontieră, la vederea căruia şoferul a abandonat ţigările într-un canald de irigaţii din apropiere. În urma cercetărilor efectuate, au fost găsite 3.450 de ţigări marca „LM”, „Pall Mall”, „Bond”, „Fast” şi „Monus”, de provenineţă Serbia.

Şoferul în vârstă de 37 de ani  a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat astăzi procurorilor cu propunerea de arestare preventivă. Pe numele lui au fost întocmite actele premergătoare începerii urmării penale pentru săvârşirea infracţiunii.Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră români împreună cu cei sârbi, iar întreaga cantitate de ţigări evaluată la suma de 34.500 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

La noapte trecem la ora de vară!

În această noapte, România trece la ora de vară. Astfel ceasurile vor fi date...

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Politistii CURAJOSI au reusit ce nu a facut primaria, in parcarile centrelor comerciale! Adio blocarea rotilor! VIDEO

Primăria Timișoara a intervenit total ineficient în scandalul blocării roților autovehiculelor în parcările centrelor...