De tradiţie: tribut în cinstea lui Bob Marley, la Timişoara

- Advertisement -

Anual cei de la Reggaelize it! au grijă ca ziua comemorativă a părintelui muzicii reggae să se desfăşoare ca la carte. Nici anul 2014 nu este vreo excepţie,cu ocazia Tributului Bob Marley, în faţa publicului timişorean va veni unul dintre cei mai consacraţi artişti de muzică reggae ai momentului, Skarra Mucci.
Skarra Mucci este un artist reggae născut în Jamaica, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai versatili cântăreţi ai generaţiei sale. Stilul său muzical încorporează elemente din soul, gospel, rap şi r&b iar flow-ul său liric este aproape nelimitat. Skarra a susţinut concerte în jurul lumii şi a împărţit scena cu cele mai cunoscute voci ale planetei. Modul în care interacţionează cu publicul este impresionant iar vocea sa unică parcă îţi atinge sufletul.
A lucrat cu unii dintre cei mai buni producători din Europa şi a înregistrat sute de single-uri şi colaborări, incluzând hituri precum: Emmer No, Rhymes After Rhymes, Bounx It Pon Me, Mad Again, Without Love, Higher Grade, Danger, Never Change, Sunshine, All My Life. În 2007 şi-a lansat albumul de debut numit “Râse&Shine“, urmat de “912“ în 2009, “Skarrashizzo” în 2010, şi ultimul său album numit „Return Of The Raggamuffin” în 2012.

Alături de acesta va urca pe scenă Tony Baboon, un artist român a cărui carieră este în plină ascensiune şi se axează pe o fuziune de tropical jazz, funk, trip-hop şi, desigur, reggae.De after-party se vor ocupa dj-ul şi promoter-ul timişorean Mr. Skavillage, alături de prietena sa, Vi Vi Selectress.

Evenimentul se va desfăşura pe data de 31 ianuarie, începând cu orele 22:00, în cadrul Setup Venue. Preţul unui bilet de acces este de 15 lei.

Născut pe 6 februarie, 1945, Robert Nesta Marley pe numele său, a fost un cântăreț, compozitor, chitarist și activist jamaican. Profetul mişcării Rastafari este în adevăratul sens al cuvântului, emblema muzicii reggae, dovadă că prin muzică, poţi trăi veşnic. „Legend”, compilația de cântece ale lui Bob Marley lansată post-mortem, este cel mai bine vândut album reggae al tuturor timpurilor, cu mai mult de 25 de milioane de exemplare. Acesta a avut 12 copii: trei cu soția sa, Rita, doi adoptați din foste relații ale Ritei ṣi restul de 7 cu alte femei, ce încă duc tradiţia înfiinţată de tatăl lor. Fără a fi nevoie de prea multe informaţii şi laude pompoase, Bob Marley este simplu „the one”. La 33 de ani de când a parasit „cele pământeşti”, lăsând în urma sa o capodoperă muzicală, Bob Marley este încă viu prin fiecare piesă.

One love.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

RATT caută şoferi şi vatmani. Vezi ce trebuie să faci pentru a conduce un autobuz, troleibuz sau tramvai

Regia Autonomă de Transport Timişoara organizează cursuri de calificare...

Bancul zilei – De ce teroriștii nu vizează România

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut...

Un comisar-șef de la DGA Timiș s-a ales cu un ordin de protecție de 5 zile, după ce și-a bătut soția, cetățean ucrainian

Așa cum rezultă din informații verificate, confirmate ulterior chiar...

Hoții din buzunare care au disperat timișorenii ani la rând au primit mandat de arestare pe 30 de zile

Hoții de buzunare din Timișoara care ani la rândul...

Articole asemănătoare

Skunk Anansie si Planet of Zeus, primele nume anunțate pentru Revolution Festival

După succesul primei ediții, la care au participat 12.000...

Yaya Văliug face un party de „poezie”

Prima astfel de petrecere are loc sâmbătă, de la...

Timișoara e GATA pentru un PARTY de 72 de ore. Vezi cine face atmosferă

Joi, 18 iunie 2015, începând cu ora 23:00, la...

Se deschide SEZONUL Summer 2015, la Ponton Casa Baraj

Începând cu acest weekend, toate sâmbetele poartă egida Casei...

Horia Brenciu, show INCENDIAR în fața miilor de timișoreni din Piața Victoriei FOTO/VIDEO

La finalul săptămânii trecute, Profi a transformat capitala Banatului...

Sebastian Spanache Trio merge la București pentru a susține două concerte

Sebastian Spanache, Csaba Santa și Radu Pieloiu -membrii trupei...

Din aceeași categorie

Categorii Populare