Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriImplant pentru refuz, de la hardcore la acustic!

Implant pentru refuz, de la hardcore la acustic!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Implant Pentru Refuz, sau pentru cunoscători “IPR”, este o formaţie prezentă pe scena muzicală timişoreană încă din anul 1995 când formaţia s-a înfiinţat, şi a reuşit sa fie chiar prima formaţie ce  a îndrăznit să cânte hardcore crossover în Romania – devenind una din cele mai cunoscute formaţii de hardcore româneşti. Solistul formaţiei, Octavian Horvath – cunoscut şi ca “Vita”, mai face parte ca si solist, dintr-un alt proiect muzical numit Blazzaj, sau Jazz alb, citit invers,  – o formatie de jazz tot timişoreană.

Cei de la IPR îi aşteaptă astăzi,vineri – 12 octombrie, la ora 22:00 în premiera un transplant acustic in clubul Daos, atat pe vechii şi actualii lor fani care doresc să auda cunoscutele melodii hardcore de astă dată în versiune acustică, cât şi pe cei ce nu au auzit pana acum de ei, dar care vor să audă ceva diferit.  Acelaşi transplant acustic va avea loc şi in Bucuresti pe 19 octombrie în Club Fabrica. Mai mult de atat, Implant Pentru Refuz va cânta aceleaşi melodi transplantate acustic şi la Radio Guerrilla şi MTV Unplugged ( o emisiune unde toţi artiştii işi scot din priză instrumentele electronice şi le iau in locul acestora pe cele acustice).

Dacă doriti să ii auziţi pe membrii formatiei IPR live in Daos vă va costa 15 lei biletul de intrare, preţ modic pentru munca depusă de aceştia pentru realizarea concertului. În preţul de bilet mai intră şi afterparty-ul de dupa concert unde vor pune muzică Djii de muzică electronică, cunoscuţi în scena underground  : Leizaboy, Zero si K-lu.

Codruţa Oprean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert black metal, cu trei trupe romanesti, in Club Capcana din Timisoara

Clubul Capcana din Timișoara va găzdui, sâmbătă, un concert black metal cu trei trupe...

Trupa NEED canta la Timisoara, in Club Capcana

Iubitorii de progressive metal sunt invitați la un concert al trupei NEED, programat în...

Timişoara Rocks ia startul azi! Două zile de super concerte şi distracţie!

Cea de-a treia ediţia a Timişoara Rocks ia startul în acestă seară.Pe sceana din...