Curge cu AMENZI la cluburile din Timișoara! Cine a dat muzica prea TARE și ce restaurant a fost închis de Poliția Locală

- Advertisement -

Polițiștii locali din orașul de pe Bega au alcătuit echipaje mixte cu inspectori de la Direcția de Sănătate Publică Timiș, care au în dotare aparatură autorizată să efectueze măsurători privind zgomotul, au descins la cluburile din capitala Banatului, pentru a mai domoli decibelii ”emanați” de acestea.

În urma verificărilor s-a stabilit că la Clubul Heaven (societatea Elaine SRL) și la Clubul Toniq (societatea Cerveza SRL) nivelul de zgomot a fost depășit, măsurile legale urmând a fi luate de inspectorii Direcției de Sănătate Publică. O altă societate sancționată în acest weekend, cu 500 lei, pentru nerespectarea legislației referitoare la liniștea publică a fost Caraboo AQ SRL de pe strada Augustin Pacha nr. 2.

Tot în acest weekend s-a verificat și respectarea dispozițiilor de suspendare a activității dispuse pe linie comercială pentru lipsa acordului de funcționare, dar și pe liniște publică la societățile a căror activitate a fost temporar suspendată prin dipozitia primarului, constatându-se că Restaurantul Casa Bunicii (Duo Grup Service SRL), de pe strada Virgil Onețiu nr. 3, funcționa, deși avea acest drept suspendat. În acest caz s-a aplicat din nou o sancțiune contravențională în valoare de 800 lei urmând a se lua măsurile legale ori de câte ori se constată nerespectarea dispoziției primarului Municipiului Timișoara.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou că astfel de verificări vor avea loc și în perioada următoare, mediatizarea acestor cazuri având rolul de a conștientiza reprezentanții firmelor că nerespectarea legislației privind ordinea și liniștea publică, precum și pe cea comercială atrage după sine sancțiuni drastice dar și posibilitatea suspendării activității pe anumite perioade de timp.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare