Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCurge cu AMENZI la cluburile din Timișoara! Cine a dat muzica prea...

Curge cu AMENZI la cluburile din Timișoara! Cine a dat muzica prea TARE și ce restaurant a fost închis de Poliția Locală

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii locali din orașul de pe Bega au alcătuit echipaje mixte cu inspectori de la Direcția de Sănătate Publică Timiș, care au în dotare aparatură autorizată să efectueze măsurători privind zgomotul, au descins la cluburile din capitala Banatului, pentru a mai domoli decibelii ”emanați” de acestea.

În urma verificărilor s-a stabilit că la Clubul Heaven (societatea Elaine SRL) și la Clubul Toniq (societatea Cerveza SRL) nivelul de zgomot a fost depășit, măsurile legale urmând a fi luate de inspectorii Direcției de Sănătate Publică. O altă societate sancționată în acest weekend, cu 500 lei, pentru nerespectarea legislației referitoare la liniștea publică a fost Caraboo AQ SRL de pe strada Augustin Pacha nr. 2.

Tot în acest weekend s-a verificat și respectarea dispozițiilor de suspendare a activității dispuse pe linie comercială pentru lipsa acordului de funcționare, dar și pe liniște publică la societățile a căror activitate a fost temporar suspendată prin dipozitia primarului, constatându-se că Restaurantul Casa Bunicii (Duo Grup Service SRL), de pe strada Virgil Onețiu nr. 3, funcționa, deși avea acest drept suspendat. În acest caz s-a aplicat din nou o sancțiune contravențională în valoare de 800 lei urmând a se lua măsurile legale ori de câte ori se constată nerespectarea dispoziției primarului Municipiului Timișoara.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou că astfel de verificări vor avea loc și în perioada următoare, mediatizarea acestor cazuri având rolul de a conștientiza reprezentanții firmelor că nerespectarea legislației privind ordinea și liniștea publică, precum și pe cea comercială atrage după sine sancțiuni drastice dar și posibilitatea suspendării activității pe anumite perioade de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Amenzi de peste 60.000 de lei date de poliţişti, în câteva ore! Au fost reţinute şi 31 de permise de conducere

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, în intervalul orar 10:00-18:00, atât în municipiul Timișoara, cât...

O nouă acțiune de deratizare la Timișoara, în perioada 15-30 noiembrie!

Primăria Timişoara anunță că, în perioada 15 – 30 noiembrie, se va desfășura o...