Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi bărbați, prinși la BRACONAJ lângă Petrovaselo! Vânau cu o armă cu AMORTIZOR, de pe un ATV! FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.2 ° C
10.1 °
9 °
67 %
8.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
8 °
lun
2 °
mar
1 °

În cursul serii de luni, 20 iulie 2015, personalul care asigură paza fondului de vanatoare 41 Cralovăț, care aparține Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara (USAMVBT), au depistat doi bărbați, Gabriel Petruș, domiciliat în Șuștra, și Voislav Andreici din Petrovaselo, la braconaj la mistreț. Cei doi vânători se aflau pe un ATV, iar de pe acesta foloseau un far pentru a ilumina suprafața de vânătoare.

Angajații USAMVBT au descoperit că cei doi bărbați aveau asupra lor o arma clandestină prevăzută cu amortizor. Braconierii au fost predați poliției din Recaș, la fața locului sosind și polițiști de la Serviciul Arme.

ATV-ul a fost indisponibilizat pe durata cercetarilor, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili toate amănuntele legate de acest caz și pentru a studia întreaga activitate infracțională a celor doi bărbați. Chiar și polițiștii criminaliști s-au deplasat la fața locului, pentru a extinde cercetările, după descoperirea armei.

”În jurul orei 23:30, în apropierea localității Petrovaselo, au fost identificați doi bărbați care aveau asupra lor o armă de foc deținută ilegal. Cei doi nu aveau autorizație de vânătoare, motiv pentru care le-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, ne-a informat Ancuța Morariu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Cei doi bârbați sunt cercetați în stare de libertate, urmând ca la finalul anchetei aceștia să suporte consecințele legale.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare