Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDoi bărbați, prinși la BRACONAJ lângă Petrovaselo! Vânau cu o armă cu...

Doi bărbați, prinși la BRACONAJ lângă Petrovaselo! Vânau cu o armă cu AMORTIZOR, de pe un ATV! FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul serii de luni, 20 iulie 2015, personalul care asigură paza fondului de vanatoare 41 Cralovăț, care aparține Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara (USAMVBT), au depistat doi bărbați, Gabriel Petruș, domiciliat în Șuștra, și Voislav Andreici din Petrovaselo, la braconaj la mistreț. Cei doi vânători se aflau pe un ATV, iar de pe acesta foloseau un far pentru a ilumina suprafața de vânătoare.

Angajații USAMVBT au descoperit că cei doi bărbați aveau asupra lor o arma clandestină prevăzută cu amortizor. Braconierii au fost predați poliției din Recaș, la fața locului sosind și polițiști de la Serviciul Arme.

ATV-ul a fost indisponibilizat pe durata cercetarilor, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili toate amănuntele legate de acest caz și pentru a studia întreaga activitate infracțională a celor doi bărbați. Chiar și polițiștii criminaliști s-au deplasat la fața locului, pentru a extinde cercetările, după descoperirea armei.

”În jurul orei 23:30, în apropierea localității Petrovaselo, au fost identificați doi bărbați care aveau asupra lor o armă de foc deținută ilegal. Cei doi nu aveau autorizație de vânătoare, motiv pentru care le-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, ne-a informat Ancuța Morariu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Cei doi bârbați sunt cercetați în stare de libertate, urmând ca la finalul anchetei aceștia să suporte consecințele legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Dosar penal după o partidă de vânătoare unde în loc de mistreți au ucis un câine

Încident în timpul unei partide de vânătoare în zona Recaş, unde un animal nevinovat...

Braconieri prinși cu căpriorul în mașină, în Timiș

Doi bărbați au fost prinși de către polițiștii timișeni în timp ce transportau în...