Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolițiștii, jandarmii și alte ”organe” au intrat ”în priză”! Vezi ce caută!

Polițiștii, jandarmii și alte ”organe” au intrat ”în priză”! Vezi ce caută!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La data de 21 iulie au fost demarate, în tot judeţul, controale pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul produselor cerealiere şi de panificaţie, precum şi în domeniul forestier. Astfel, în perioada 21 iulie–10 octombrie 2014, la nivel judeţean, se desfăşoară acţiuni în sistem integrat, la care participă poliţişti din cadrul I.P.J. Timiş, jandarmi din cadrul I.J.J. Timiş şi Grupării Mobile Timişoara, precum şi poliţişti din cadrul I.T.P.F. Timişoara. De asemenea, într-o serie de activităţi au fost angrenaţi şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare, Direcţiei Silvice Timiş şi I.S.C.T.R. Timiş.

În cadrul acţiunilor sunt vizate fapte de natură penală şi contravenţională asociate tăierilor ilegale de arbori, furtului de arbori, dar şi condiţiilor de exploatare, prelucrare, comercializare şi transport a materialului lemnos. De asemenea, se urmăreşte prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură economică generate de activitatea cu material lemnos.

În ceea ce priveşte domeniul producerii, prelucrării, depozitării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie, echipele mixte urmăresc combaterea faptelor de evaziune fiscală, fiind efectuate controale de la producători până la cei care vând produsul finit către populaţie, fiind vizate inclusiv zonele în care se exportă cereale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare