ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii, jandarmii și alte ”organe” au intrat ”în priză”! Vezi ce caută!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La data de 21 iulie au fost demarate, în tot judeţul, controale pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul produselor cerealiere şi de panificaţie, precum şi în domeniul forestier. Astfel, în perioada 21 iulie–10 octombrie 2014, la nivel judeţean, se desfăşoară acţiuni în sistem integrat, la care participă poliţişti din cadrul I.P.J. Timiş, jandarmi din cadrul I.J.J. Timiş şi Grupării Mobile Timişoara, precum şi poliţişti din cadrul I.T.P.F. Timişoara. De asemenea, într-o serie de activităţi au fost angrenaţi şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare, Direcţiei Silvice Timiş şi I.S.C.T.R. Timiş.

În cadrul acţiunilor sunt vizate fapte de natură penală şi contravenţională asociate tăierilor ilegale de arbori, furtului de arbori, dar şi condiţiilor de exploatare, prelucrare, comercializare şi transport a materialului lemnos. De asemenea, se urmăreşte prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură economică generate de activitatea cu material lemnos.

În ceea ce priveşte domeniul producerii, prelucrării, depozitării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie, echipele mixte urmăresc combaterea faptelor de evaziune fiscală, fiind efectuate controale de la producători până la cei care vând produsul finit către populaţie, fiind vizate inclusiv zonele în care se exportă cereale.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore