Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Braconierii timișeni, ”dovediți” de jandarmii Grupării Mobile din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Miercuri seara, în jurul orei 21:30, jandarmii de la Gruparea Mobilă din Timișoara au depistat, în pădure, trei persoane de sex masculin cu un automobil de teren care avea toate luminile aprinse, inclusiv proiectoarele montate suplimentar. D.J. în vărstă de 54 de ani, A.N. de 45 de ani şi M.C. în vârstă de 40 de ani, au pornit la braconaj pe raza fondului de vânătoare Cralovăţ, deşi nu aveau autorizaţie de vânătoare eliberată în acest sens.

La identificarea celor trei persoane, jandarmii au avut surpriza de a constata că unul dintre ei, D.J. folosea o armă de vânătoare marca IJ, încărcată şi cu glonţul pe ţeavă. Activitatea jandarmilor nu s-a oprit aici, ei au constatat apoi faptul că același bărbat, D.J., era şi sub influenţa alcoolului.

Cei trei ”vânători” au fost predaţi Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice din cadrul I.P.J. Timiş pentru continuarea cercetărilor.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare