arma-braconieri

Doi bărbați au fost prinși de către polițiștii timișeni în timp ce transportau în autoturism un căprior, pe care l-au vânat ilegal pe fondul de vânătoare Gotlob.

Cei doi bărbați, de 19 și 34 de ani, au fost depistați de către polițiști pe raza localității Lovrin, în timp ce transportau cu autoturismul un animal vânat.

„La data de 03 mai a.c., cei doi ar fi fost depistaţi, pe raza localităţii Lovrin, în timp ce transportau cu un autoturism un animal vânat. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbaţii ar fi vânat, fără autorizaţie legală, un căprior pe fondul de vânătoare Gotlob, folosindu-se de o armă deţinută legal.Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor arma de vânătoare, mai multe cartuşe, un cuţit şi animalul vânat”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Cei doi s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj cinegetic.

Poliţişti Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.