Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trei ARESTAȚI după ce ”Crima Organizată” a descoperit kilograme întregi ce canabis în TIMIȘ

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Din această grupare infracţională au fost identificate mai multe persoane, cetăţeni români, astfel încât s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de mai multe persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic ilicit de droguri de risc, prev. de art. 2 al. 1 din Legea nr. 143/2000.

Pe data 25 septembrie, procurorii DIICOT București au dispus reținerea pentru 24 de ore a inculpaților Kabai Laszlo (36 de ani), Medișan Sorin Lucian (29 de ani) și Nemeș Adrian Bogdan (34 de ani). Față de cei trei inculpați există suspiciunea că au comis infracțiunea pentru care a fost începută urmărirea penală împotriva lor.

În urma a patru percheziții efectuate în data de 24 septembrie în patru locații situate pe raza județului Timiș au fost găsite şi ridicate 6.200 de grame de cannabis (inflorescenţe, tulpini şi frunze), cât şi 4 plante mature de cannabis, droguri de risc, destinate traficării. De asemenea, au fost găsite și ridicate mai multe dispozitive şi echipamente destinate înfiinţării unei culturi in-door de cannabis.

Cei trei inculpați au fost prezentați Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Judecătorul de drepturi și libertăți a admis solicitarea DIICOT și a dispus emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele celor trei inculpați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare