Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat din Ialomița, ARESTAT după ce a dat o spargere într-o cameră de cămin din Timișoara

- Advertisement -

Luni, 15 iunie 2015, polițiștii Secției Regionale Transporturi Timișoara au fost sesizați despre furtul unui telefon mobil și al sumei de 300 de lei dintr-o cameră de cămin din orașul de pe Bega.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Platonești, județul Ialomița, bănuit de comiterea faptei. Polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal, depistând asupra bănuitului telefonul mobil.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Secției 4 Timișoara, care au întocmit pe numele bărbatului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Totodată, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării întregului prejudiciu cauzat.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore