ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Copilaș ACCIDENTAT de mașină după ce a traversat strada prin loc nepermis, la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 15 iunie 2015, în jurul orei 20:00, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Timișoara.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Timișoara, ar fi condus un autoturism pe strada Josef Prayer, iar la un moment dat ar fi surprins și accidentat un pieton, care s-ar fi angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma accidentului, pietonul, un minor de 6 ani, din Timișoara, a suferit răni ușoare.

Șoferul care se afla la volanul autoturismului s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporal din culpă.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore