04_Gaze_Reuters_d7e23e3ac9

Pentru efectuarea unor lucrări specifice în sistemul de transport a gazelor naturale de către compania Transgaz, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în localitatea Dumbrăviţa, începând de miercuri, 21 mai 2014, de la ora 8:00.

Se estimează că lucrările vor fi finalizate de către compania Transgaz în seara zilei de joi, 22 mai. Reluarea alimentării se va realiza în mod treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, operaţiunea urmând să se încheie pentru toţi consumatorii, cel mai probabil a doua zi, vineri, 23 mai 2014, până la ora 12:00.

„Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)” ne-a informat compania de gaze, prin intermediul unui comunicat de presă.

Compania E.ON Gaz Distribuţie anunţă că regretă disconfortul creat şi îşi asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca reluarea alimentării cu gaze naturale pentru toţi consumatorii afectaţi să se realizeze cât mai repede posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.