AcasăStiriAdministratieApel către timișoreni! Primăria Municipiului Timișoara strânge ajutoare pentru sinistrații din Serbia

Apel către timișoreni! Primăria Municipiului Timișoara strânge ajutoare pentru sinistrații din Serbia

Municipalitatea a anunțat că va depune eforturi pentru strângerea de ajutoare pentru sinistrații din Serbia. Astfel, edilul Nicolae Robu a explicat că cei care doresc să doneze haine, mâncare și apă pot veni la Liceul Emanui Ungureanu, la sala de sport.

„Primăria Municipiului Timișoara nu a putut rămâne indiferentă la nenorocirile unor confrați de-ai noștri din Serbia, de aceea dorim să venim în ajutorul celor năpăstuiți și am luat legătura cu Primăria din Novisad și cu consulatul român din Belgrad  și inițiem o acțiune de strângere de ajutoare. Îi rog pe timișoreni să răspundă solicitării noastre, să vină cu ce pot și cu ce poate fi util în sala de sport de la Liceul Electromotor (Emanuil Ungureanu)”, a anunțat Robu.

Mai mult, astăzi, la plenul Consiliului Local, se va propune un proiect de alocare și donare a 100.000 de lei. Inițiativele au venit din două direcții, din partea viceprimarului Dan Diconu și din partea consilierilor locali PDL, Adelina Tîrziu și Ștefan Sandu.

„Totodată, astăzi la Consiliul Local voi propune consiliului un proiect de donare a 100.000 de lei pentru ajutorarea victimelor calamităților din Serbia. Am avut 2 inițiative, prima din partea viceprimarului Dan Diaconu din postura de consilier local, initiațiva însoțită și de această sumă și care a fost gandită într-un sens mai larg în ceea ce priveste modul de intervenire, și o inițiativă venită din partea consilierilor locali PDL, Adelina Tîrziu și Ștefan Sandu.”

În plus, edilul a anunțat că a purtat tratative cu societatea Perena pentru a oferi apă minerală la preț redus sau gratuit:

„Am discutat cu societatea Perena în ideea de a ne oferi apă minerală, daca nu gratuit atunci la un preț cât mai redus care eventual să acopere costurile de producție sau măcar o parte din costurile de productie. Răspunsul a fost favorabil, deși nu avem o ofertă scrisă concretă”, a încheiat edilul.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente