Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Brazilienii” clujeni în finala de la Rio. Vezi ce echipă din Timişoara au învins în semifinala Cupei Prieteniei, zona Vest!

- Advertisement -

În cele două zile de competiţie, echipele de prieteni s-au întrecut în Turneul Final Vest al Cupei Prieteniei Bergenbier desfăşurate la Cluj Napoca. Au fost partide cu rezultate spectaculoase şi răsturnări de situaţie neprevăzute care au atras aplauze din partea fanilor veniţi la terenul care a fost amplasat în parcarea Polus Center. După fiecare meci, toţi jucătorii au primit bere şi au rămas pe margine pentru a susţine echipele calificate mai departe alături de spectatorii care au venit să-şi încurajeze favoriţii.

Câştigătoarea s-a decis duminică în meciul dintre Brazilienii şi Phoenix Craiova într-o partidă care a fost transmisă în direct de postul de televiziune Sport.ro, unde prima echipă s-a impus cu scorul de 3–0. Astfel, echipa clujeana Brazilienii este reprezentanta regiunii Vest în Marea Finala a Cupei Prieteniei Bergenbier, care se va desfășura la Rio de Janeiro. Acolo vor juca împotriva echipei din zona de Est a României, care urmează să fie aflată pe data de 23 mai atunci cand are loc finala Turneului Final din Est la Bacău.

Cel mai spectaculos meci al „Brazilienilor” a fost în semifinale, împotriva formaţiei MAV Sports din Timişoara, când campionii s-au impus cu scorul de 2-1 abia după loviturile de departajare, asta după ce echipa clujeană a reuşit să egaleze în ultimul minut de joc.

„Aşa cum am promis am reuşit să câştigăm turneul şi să mergem la Rio. Brazilienii merg în Brazilia! A fost o competiţie incredibilă în care suntem foarte bucuroşi că am participat şi că am câştigat-o. Sa sperăm ca o să reuşim să ne întoarcem cu trofeul aici, acasă la Cluj. Mulţumim foarte mult suporterilor care au venit la teren să ne încurajeze şi mulţumim încă o data organizatorilor pentru turneul aceasta incredibil”, a declarat unul dintre sportivii care activează în cadrul echipei „Brazilienii” imediat după terminarea meciului.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore