Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialA rămas fără mașina de serviciu în Vama Cenad

A rămas fără mașina de serviciu în Vama Cenad

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un bucureștean de 52 de ani a rămas fără mașina de serviciu în Vama Cenad. Autoturismul a fost oprit la vamă, după ce polițiștii de frontieră au depistat că era căutat pentru confiscare de autoritățile cehe.

Bărbatul de 52 de ani, din București, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților în Vama Cenad, pe sensul de intrare în țară. În urma unei verificări, polițiștii de frontieră au constatat că mașina pe care o conducea acesta este căutată pentru confiscare.

„În data de 03.05.2016, ora 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român M. Dumitru, în vârstă de 52 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, la volanul unui autoturism marca Ford Tranzit Tourneo, înmatriculat în Republica Cehă. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile cehe la sfârşitul lunii trecute. Faţă de cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că autoturismul aparţine firmei la care este angajat şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi”, au transmis polițiștii de frontieră timișeni.

În aceste condiții, autoturismul, în valoare de 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat...

25.000 de oameni, la prima editie a Flight Festival, langa Timisoara

Prima ediție Flight Festival, desfășurată la Aerodromul Cioca de lângă Timișoara, între 27 și...

Flight Festival 2019 se pregătește de start la Aeroportul utilitar Cioca

Prima ediție a Flight Festival se pregătește de start la Aeroportul utilitar Cioca, între 27...