Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

A rămas fără mașina de serviciu în Vama Cenad

- Advertisement -

Un bucureștean de 52 de ani a rămas fără mașina de serviciu în Vama Cenad. Autoturismul a fost oprit la vamă, după ce polițiștii de frontieră au depistat că era căutat pentru confiscare de autoritățile cehe.

Bărbatul de 52 de ani, din București, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților în Vama Cenad, pe sensul de intrare în țară. În urma unei verificări, polițiștii de frontieră au constatat că mașina pe care o conducea acesta este căutată pentru confiscare.

„În data de 03.05.2016, ora 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român M. Dumitru, în vârstă de 52 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, la volanul unui autoturism marca Ford Tranzit Tourneo, înmatriculat în Republica Cehă. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile cehe la sfârşitul lunii trecute. Faţă de cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că autoturismul aparţine firmei la care este angajat şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi”, au transmis polițiștii de frontieră timișeni.

În aceste condiții, autoturismul, în valoare de 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore