Flight Festival 2019 se pregătește de start la Aeroportul utilitar Cioca

- Advertisement -

Prima ediție a Flight Festival se pregătește de start la Aeroportul utilitar Cioca, între 27 și 29 septembrie 2019. Cu un fusion de muzică, artă și tehnologie menit să ofere publicului o experiență specială și unică, evenimentul este centrat pe oferirea unei experiențe de festival în afara spațiilor urbane, dorindu-și să devină un reper pentru zona de vest a țării, mai ales în contextul pregătirilor pentru Capitală Culturală Europeană în 2021.

Aerodromul Cioca va deveni, astfel, pentru trei zile, un centru al distracției, culturii, artei și tehnologiei. Festivalul se va desfășura pe o suprafață de 5 hectare, în care se vor regăsi cele două scene de live performances (scena principală și scena techno), alături de zone de recreere care cuprind ateliere creative și zone în care participanții pot experimenta realitatea virtuală și realitatea augmentată. Fostul hangar folosit pentru gararea avioanelor se transformă într-o sală de cinema premium, coordonată de reputatul regizor Cristian Mungiu, unde vor rula filme ce au făcut înconjurul lumii și care noaptea se metamorfozează în spațiu dedicat artei digitale, muzicii experimentale și party-urilor incendiare.

Scena principală îi prezintă pe ATB, Brooks, Vama, Dirty Nano și mulți alții într-o combinație de stiluri care face din Flight Festival unul dintre cele mai eclectice evenimente muzicale românești. „Stilurile diferite ale artiștilor invitați sunt parte din planul nostru pe termen lung pentru Timișoara și sperăm ca publicul participant să aprecieze și să susțină varietatea propusă pentru prima ediție. Zonele de distracție sunt gândite atât pentru familii cu copii, cât și pentru cei care vor să experimenteze noutățile din domeniul inteligenței artificiale”, transmit organizatorii, Fundația Academică Culturală Timișoara, prin directorul artistic Vlad Gârboni.

Pentru iubitorii muzicii techno va fi amenajată o scenă specială, pe care vor urca, timp de trei zile, artiști importanți ai genului.Biletele se găsesc online, pe platforma Entertix, sau în librăriile Cărturești și în magazinele Carrefour din toată țara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

FLIGHT FESTIVAL revine în forță la Timișoara

James Arthur, Subcarpați, Deliric x Silent Strike w/ Muse...

Noi artiști confirmați la Flight Festival 2023

Rag'N'Bone Man vine pentru prima dată în România, la...

25.000 de oameni, la prima editie a Flight Festival, langa Timisoara

Prima ediție Flight Festival, desfășurată la Aerodromul Cioca de...

Captură impresionantă în Vama Cenad: o tonă și jumătate de cafea fără documente

Polițiștii timișeni au reușit să facă o captură impresionantă...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img