Liceul Vlad Tepes din Timisoara are sase noi sali de clasa, la debut de an scolar

Elevii liceului ”Vlad Țepeș” din Timișoara încep noul an școlar într-un număr mărit de săli de clasă. După o investiție de 1,8 milioane de lei, vechea clădire a instituției de învățământ a fost mansardată și beneficiază de șase săli de clasă în plus și două grupuri sanitare,

Se investește în spațiile destinate educației, la Timișoara, ceea ce este extraordinar. Între instituțiile de învățământ care au beneficiat de o ”extindere” se numără și Liceul ”Vlad Țepeș”, a cărui clădire a fost mansardată și reabilitată la nivel de fațade

Începând cu noul an școlar, care începe luni, 9 septembrie 2019, liceul mai sus amintit beneficiază de șase clase nou-nouțe, construite cu o investiție de 1,8 milioane de lei, alături de acestea iind amenajate și două grupuri sanitare destinate elevilor Liceului ”Vlad Țepeș”.

”Cu o investiție de 1.8 milioane lei, s-au amenajat pentru Liceul «Vlad Țepeș», prin mansardare, șase săli de clasă și două grupuri sanitare și s-a reabilitat fațada. Succes în noul an, dragi elevi și stimați profesori!”, a anunțat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Edilul a fost completat de viceprimarul liberal al capitalei Banatului, Dan Diaconu, care a precizat că: ”Liceul «Vlad Țepeș» este unul despre care se vorbește, poate, mai puțin, nejustificat totuși. Nu este, e adevărat, între cele cu foarte mulți olimpici, sau din topurile naționale. Dar, Liceul «Vlad Țepeș» face un lucru foarte bine. Reușește să mențina un proces educațional de bun nivel, acordând o șansă importantă și elevilor din medii economice și sociale mai puțin favorizate. La început de an școlar, șase noi clase, o mansardă generoasă și o fațada refăcută, vor fi parte a acestui demers integrator”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

O noua linie de transport scolar la Timisoara. Apare traseul S11!

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat, cu...

Liniile metropolitane M36 si M46 isi modifica orarul pentru elevii din Sanmihaiu Roman si Sag

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) şi primăriile comunelor...

Linii de transport scolar cu trasee prelungite in cartierele Plopi si Ronat, la Timisoara

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că, începând...

Peste zece mii de calatorii inregistrate cu microbuzele care asigura transportul scolar, la Timisoara

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) a făcut bilanțul...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img