Medalii

Clipe emoţionante pentru opt elevi cu rezultate excelente la învăţătură. Recent, Timişoara a găzduit Olimpiada Naţională de Matematică, eveniment la a cărui deschidere a participat şi ministrul Educaţiei, Pavel Năstase.

Nu mai puţin de opt elevi din judeţul nostru au încheiat competiţia cu medalii la gât. Unul din cei opt elevi şi-a adjudecat chiar o medalie de aur, care îi va asigura participarea la lotul lărgit al României care va participa la concursuri internaționale de Matematică. Este vorba despre
Sergiu Novac, elev în clasa a 9-a la Colegiul Naţional Coriolan Brediceanu Lugoj, care a fost pregătit pentru competiţie de profesoara Adriana Mariş. Novac a obţinut premiul I pe ţară şi medalia de aur oferită de Societatea de Ştiinţe Matematice din România. Pe lista cu elevi cu care Timişul se poate mândri se află şi

Daniel Rotariu, elev în clasa a V-a la Liceul Grigore Moisil din Timișoara – medalie de argint, Vlad Lupulescu, elev în clasa a IX-a, la Liceul Grigore Moisil – medalie de bronz, Daniel Bociat, elev la Moisil în clasa a X-a – medalie de bronz, Patrick Dumitrescu, elev în clasa a X-a la Colegiul Național C.D. Loga din Timișoara – medalie de bronz, Raluca Vlad, elevă în clasa a XI-a la Liceul Grigore Moisil – medalie de bronz, Alexandru Malekshahian, elevă în clasa a XII-a la Liceul Grigore Moisil – medalie de argint şi Dorel Damian, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național C.D. Loga – medalie de bronz.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.