Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste zece mii de calatorii inregistrate cu microbuzele care asigura transportul scolar, la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) a făcut bilanțul celor aproape trei luni de la introducerea transportului școlar la nivelul orașului. Peste 10.000 de călătorii efectuate și pregătirea de noi linii destinate exclusiv elevilor care învață în capitala Banatului.

Au trecut aproape trei luni de la lansarea transportului școlar dedicat elevilor timișoreni. Societatea de Transport Public Timişoara şi Primăria Municipiului Timişoara au inaugurat transportul şcolar la mijlocul lunii ianuarie și, conform unui bilanț al STPT, experimentul este un real succes. ”O spun cifrele din ultimele mai puţin de trei luni, perioadă în care ne-am bucurat să bifăm spre/dinspre unităţile de învăţământ din Timişoara peste 10.000 de călătorii, semn că elevii din Timişoara apreciază noul serviciu al STPT”, anunță reprezentanții fostei Regii Autonome de Transport Timișoara.

Transportul şcolar a debutat cu patru linii, pe data de 14 ianuarie 2019, pentru ca, în prezent, să fie disponibile încă patru linii inaugurate în lunile februarie, martie şi aprilie. ”Primăria Timişoara şi STPT analizează în continuare posibilitatea lansării de noi linii de transport şcolar, care asigură confortul şi siguranţa elevilor care studiază în oraşul nostru”, anunță oficialii Societății care administrează tot transportul în comun din capitala Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare