Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Noi artiști confirmați la Flight Festival 2023

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Rag’N’Bone Man vine pentru prima dată în România, la Flight Festival – District23! Cunoscutul artist britanic, dar și alți artiști precum: Clean Bandit, Tom Odell, Delia, Connect-R sau trupa  S.A.R.S. au fost deja anunțați în cadrul ediției de anul acesta.

Noi artiști urmează a fi anunțați în cursul lunii aprilie, iar organizatorii promit un line-up de excepție pentru anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii.

Flight Festival, singurul festival de edutainment din Estul Europei, o sursă de inspirație sub forma unui mix surprinzător de music, art & tech, un loc în care să te distrezi, dar din care să și pleci întotdeauna cu ceva cunoștințe sau experiențe în plus.

Anul acesta, cu ocazia numirii Timișoarei drept Capitala Europeană a Culturii, trei festivaluri din zonă – Flight Festival, VEST FEST și Magnetic – se unesc într-unul singur, sub denumirea de District23 – un festival de muzică care susține edutainmentul sustenabilităţii prin mișcare, care devine astfel cel mai mare festival de muzică din această parte a României.

Achiziționând bilet la Flight Festival este permis accesul în întreg District23. Biletele sunt deja puse în vânzare pe platforma de ticketing www.iabilet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare